PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το πελατολόγιο του κυκλώματος κοκαΐνης


Παραπάνω από πενήντα επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μοντέλα, άνθρωποι από τον χώρο των media, βρίσκονται στο ίδιο πελατολόγιο του κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ένα πολύ γνωστό μοντέλο, πρώην Σταρ Ελλάς, νυν ηθοποιός και τηλεπερσόνα, ένας ευρύτατα γνωστός μουσικός παραγωγός, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα ου ελληνικού τραγουδιού, καθώς επίσης και ένα στέλεχος των Media το οποίο φέρεται να έχει συγγενικές σχέσεις με πρωτοκλασάτα πολιτικά πρόσωπα, βρίσκονται, σύμφωνα με «διαρροές» από τη ΓΑΔΑ, στο πελατολόγιο της συμμορίας που εισήγαγε ναρκωτικά από τον Καναδά και τα διακινούσε στην Αττική, την Αρκαδία και την Κρήτη.

Το τελευταίο πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εντοπίστηκε επειδή από το κινητό της τηλέφωνο έχουν καταγραφεί συνομιλίες με μέλη της σπείρας.

Άλλοι πενήντα επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, μοντέλα, άνθρωποι από τον χώρο των media, βρίσκονται στο ίδιο πελατολόγιο του κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνη, κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας και χάπια ecstasy), και εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορίες της αμερικανικής υπηρεσίας DEA.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment