PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 21/12


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

Κριός (21/3-20/4)

Η σημερινή Πανσέληνος σε συνδυασμό με την ολική έκλειψη της σελήνη σας θέλει πιο προσεκτικούς όσον αφορά σχόλια και λόγια που θα μείνουν και δεν θα μπορείτε να τα πάρετε πίσω.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η πανσέληνος σε συνδυασμό με την ολική έκλειψη της σελήνης δεν ευνοεί καθόλου τα οικονομικά σας σχέδια. Δείξτε υπομονή.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Μη διστάζετε να εκφράσετε τις ελεύθερες απόψεις σας. Οι διαφωνίες σας θα γoητεύσουν τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Άλλωστε αυτό είναι το ταλέντο σας!

Καρκίνος (22/6-22/7)

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς έντονα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Λέων (23/7-23/8)

Μη χάνετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας σήμερα κάνοντας επαφές με άτομα κύρους που θα βοηθήσουν στη μελλοντική σας άνοδο. Μην απογοητεύεστε από απρόοπτες καθυστερήσεις.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η σημερινή μέρα σε συνδυασμό δε και με την ολική έκλειψη της σελήνης, σας προκαλεί έντονη πίεση. Δεν αποκλείεται να δώσετε οριστική διάλυση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Προσοχή σε λανθασμένες εκτιμήσεις γιατί δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα.

Ζυγός (23/9-22/10)

Η σημερινή μέρα αν και δεν κινείται απειλητικά προς εσάς, εφιστά την προσοχή σε εκνευρισμούς που προέρχονται από ανατροπές ή και ματαιώσεις. Καλό είναι να κινηθείτε χαλαρά και να αποφύγετε να θίξετε πρόχειρα θέματα που μπορεί να επιφέρουν εντάσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Ιδιαίτερη πίεση δέχεστε σε οικονομικά ανοίγματα (ιδίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο). Επικρατεί απατηλό κλίμα στον επαγγελματικό τομέα και σε ότι αφορά σχέσεις και εξέλιξη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα συναντήσετε σοβαρές ρήξεις και εντάσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η ψυχρότητα που εκπέμπει το ταίρι σας θα σας γεμίζει με ανασφάλειες.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα δεν θέλει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες, τόσο στις σχέσεις με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στους φιλικούς σας, Διδύμους!! Η κούραση θα σας καταβάλει. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Το πλανητικό σύστημα σύντομα θα φέρει νέες ευκαιρίες προς όφελος σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες για κάποιο ταξίδι που θα εξασφαλίσει την μελλοντική οικονομική σας εξέλιξη. Μην συγκρούεστε συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment