PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον Ατρόμητο – Ισόπαλος με τον ΠΑΣ στο Περιστέρι


Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος κατάφερε σε ένα ακόμα ματς να χάσει το προβάδισμα στο τέλος με αποτέλεσμα το 1-1 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Το ματς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο στον Ατρόμητο με ξεκάθαρο στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και αυτό έπραξε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί με τον Παμλίδη και τον Σόρια να αστοχούν στο 13′ και στο 18′. Ο Γκονθάλεθ απείλησε για τους γηπεδούχους στο 21′ πριν ο Παμλίδης χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Σόρια, Ροσέρο και Μπάλαν κυκλοφόρησαν γρήγορα την μπάλα, ο τελευταίος έβγαλε τετ α τετ τον Παμλίδη, όμως ο Τσιντώτας τον νίκησε σε τετ α τετ στο 34′.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος έχασε την καλύτερή του στιγμή στο πρώτο 45λεπτο. Στο 40ο λεπτο οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, ο Ρομπάιγ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Βέργος έκανε το πλασέ με την μία στην κίνηση και ο Κλέιμαν κράτησε το 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έγινε πιο πιεστικός και έστειλε τις προειδοποιητικές βολές του με τους Αγκιμπού και Ρομπάιγ.

Αρχικά, μετά από σλάλομ του Ρομπάιγ, η μπάλα στρώθηκε στον Αγκιμπού που έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν να αποκρούει. Λίγο αργότερα ο Γάλλος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ με πολλά φάλτσα με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα να κρατά το 0-0.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 64ο λεπτό κατάφεραν να δικαιωθούν. Μετά από μονομαχία έξω από την μεγάλη περιοχή ο Παντελάκης πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο έσπρωξε την μπάλα προς τα πίσω όμως άθελά του τροφοδότησε τον Ρομπάιγ, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και έχασε μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο 81ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Ασεβέδο μέσα στην μικρή περιοχή με τον Τσαούση να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Αμέσως μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι με τον Ντε Μποκ να ανατρέπει τον Λεό και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 στο 87′.

Στα λεπτά που έμειναν οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή δίχως να την εκμεταλλευτούν και έτσι έμεινε το τελικό 1-1.

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (79′ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (88′ Γιουμπιτάνα), Κούεν (67′ Ντιρκς), Καμαρά, Βέργος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (90+1′ Τζίνο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (70′ Γκάρο), Μπάλαν (70′ Λέο).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment