PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το πάρκο σκύλων στο Περιστέρι ακόμα καλύτερο (photos)


Πριν από λίγο καιρό το PeristeriNews.gr σας είχε παρουσιάσει τον πιο ασφαλή χώρο για τα αγαπημένα μας τετράποδα στο Περιστέρι. Όπως φαίνεται κάθε μέρα που περνάει ο χώρος γίνεται ακόμα καλύτερος και προσελκύει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Η μεγάλη έκταση του χώρου (5 στρέμματα) αλλά και η ασφάλεια που παρέχει στους ιδιοκτήτες και τους σκύλους τους είναι δύο από τα βασικά κριτήρια που οι επισκέπτες επιλέγουν το σημείο για την καθημερινή βόλτα του κατοικίδιου τους.

IMG_2634

Το θετικό είναι ότι ο Δήμος Περιστερίου πέρα από την παραχώρηση του χώρου, τον βελτιώνει σε συχνά διαστήματα ώστε τα τετράποδα ζώα πέρα από τη βόλτα τους να απασχολούνται και δημιουργικά.

Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν στο πάρκο παιχνίδια για τους σκύλους και παγκάκια για τους ιδιοκτήτες τους ώστε άνθρωποι και ζώα να έχουν ένα ακόμα λόγο να επισκεφθούν το χώρο.

IMG_2636

IMG_2637

IMG_2635

Θυμίζουμε ότι το πάρκο βρίσκεται πίσω από το ΚΥΒΕ Περιστερίου, μια ανάσα από τη Λεωφόρο Κηφισού και η είσοδος είναι δωρεάν. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ζητήσει το κλειδί του χώρου από το περίπτερο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο και να κάνει τη βόλτα του όποια ώρα της μέρας το επιθυμεί.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ασφαλή και φιλικό χώρο για σκύλους που είναι περιφραγμένος παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους κατοικίδιων να τα βγάλουν καθημερινά εκεί για τη βόλτα τους 24 ώρες το 24ωρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment