PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο πιο ασφαλής χώρος για σκύλους στο Δήμο Περιστερίου (video)


Ένας χώρος για σκύλους που σίγουρα μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν γνωρίζει, βρίσκεται στο Περιστέρι με πάνω από 5 στρέμματα έκτασης και δωρεάν για όλους όσους επιθυμούν να μπουν με το κατοικίδιο τους.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται πίσω από το ΚΥΒΕ Περιστερίου, μια ανάσα από τη Λεωφόρο Κηφισού, παραχωρήθηκε πριν από ένα χρόνο από τον Δήμο Περιστερίου για τις αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων που ψάχνουν χώρο για τα σκυλιά τους.

IMG_1825

Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο χώρο και συνομίλησε με επισκέπτες του, οι οποίοι χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ασφαλή και φιλικό χώρο για σκύλους που είναι περιφραγμένος παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους κατοικίδιων να τα βγάλουν καθημερινά εκεί για τη βόλτα τους 24 ώρες το 24ωρο.

IMG_1820

Οι χώροι στάθμευσης έξω από το πάρκο σκύλων είναι άπλετοι και υπάρχει η ευχέρεια να τον επισκεφτούν αμέτρητοι συμπολίτες μας αφού η έκτασή του είναι ιδανική για πολλούς τετράποδους φίλους.

Στο σημείο υπάρχουν δύο χώροι για μικρόσωμα και μεγαλύτερα σκυλιά ενώ η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν και ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ζητήσει το κλειδί του χώρου από το περίπτερο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο και να κάνει τη βόλτα του όποια ώρα της μέρας το επιθυμεί.

IMG_1835

Στην κάμερα του PeristeriNews.gr μίλησαν δύο από τους φιλόζωους επισκέπτες του χώρου αναφέροντας τη σημαντικότητα ύπαρξης αυτού του πάρκου στο Περιστέρι μακριά από κακεντρεχείς που θέλουν να κάνουν κακό στα ζώα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες θα δημιουργηθεί και δεύτερος χώρος σε άλλη περιοχή του Περιστερίου που θα μπορούν να επισκέπτονται οι ιδιοκτήτες σκύλων.

20160221_125403

20160221_122108

20160221_122051

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment