PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Το iCloud έφτασε τα 100 εκατομμύρια εγγραφών


Στην επιτυχημένη εφαρμογή αναφέρθηκε ο Τιμ Κουκ

Στην επιτυχημένη εφαρμογή αναφέρθηκε ο Τιμ Κουκ
Σε ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο Τεχνολογίας και Διαδικτύου της Goldman Sachs στο Σαν Φρανσίσκο, ο Τιμ Κουκ χαρακτήρισε την υπηρεσία iCloud ως μέρος της στρατηγικής της Apple για την επόμενη δεκαετία, προσθέτοντας ότι πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι τη χρησιμοποιούν παγκοσμίως.

Ο Κουκ επισήμανε ότι το iCloud, όπως ακριβώς και το Siri, δεν αποτελούν προϊόντα με «ένα ή δύο» χρόνια ζωής, αλλά βασικά συστατικά της εταιρίας για την επόμενη δεκαετία.

«Δεν είναι από τα προϊόντα που θα έχουμε ξεχάσει σε ένα χρόνο. Είναι λειτουργίες, τις οποίες θα αναφέρουμε στα εγγόνια μας ως ριζικές τεχνολογικές αλλαγές», συνέχισε.

Το περασμένο μήνα, το iCloud μετρούσε 84 εκατομμύρια εγγραφές και αποτελούσε βασικό παράγοντα για την πλήρως εντυπωσιακή δημοσιονομική επιτυχία της Apple του περασμένου τριμήνου. Ο Κουκ χαρακτήρισε την απήχηση του κόσμου ως «απίστευτη».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο γενικός διευθυντής της Apple αναφέρθηκε στη σχέση της εταιρίας με τους συνεργάτες παραγωγής, στον ανταγωνισμό που εντοπίζεται στο χώρο των tablets, καθώς και στην οικονομική διαχείριση της εταιρίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε αλλαγές για το X

Peristeri News

Ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί να ζει χωρίς internet

Peristeri News

Νέα σημαντική αναβάθμιση του Google Chrome

Peristeri News

Leave a Comment