PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Future Business School γιόρτασε 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας


Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 το Future Business School γιόρτασε 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας του στον χώρο της εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μία λαμπρή τελετή στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Τάσος Θεοδωράκος, ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Εσόδων κ. Βαγγέλης Τάτσης και ο πρόεδρος ΔΕΠΑΔΠ κ. Τάσος Καλλιάφας.

Ακόμη, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ACTA κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης , ο οποίος ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά μας, πήρε το λόγο αναφορικά με την ειδικότητα των Πιστοποιημένων Γραμματέων Βοηθών Διοίκησης CSMA, ενώ απένειμε και τις Πιστοποιήσεις στις απόφοιτες του περασμένου έτους.

Την εκδήλωση τίμησε επίσης ο CEO της TUV AUSTRIA ACADEMY HELLAS κ. Ιωάννης Καλλιάς ο οποίος πήρε το λόγο αναφορικά με την αναγκαιότητα της Δια Βίου Μάθησης και απένειμε τις πιστοποιήσεις TUV AUSTRIA ACADEMY (HELLAS) για τα Diploma.

Ο κ. Απόστολος Αϊβαλής Managing Partner της AIVAL.COM και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής σε επιχειρήσεις και startups, απένειμε τα Βραβεία στους αριστούχους των Diploma in Social media & Internet Marketing.

Ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς & Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης απέστειλε χαιρετισμό και εκπροσωπήθηκε από τη Διευθύντρια Νεολαίας και Πολιτισμού κ. Γεωργία Παράσχου και τον Διευθυντή Γαστρονομίας UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη.

Η κ. Παράσχου, προλόγησε το rebranding του ελληνικού ούζου (εργασία των σπουδαστών) και ο κ. Μουζάκης την καμπάνια #Visit_Greece_2016, που στόχο έχει την ανάδειξη της Ελλάδας ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού.

Ακολούθως, έγινε και η απονομή των βραβείων για την προσπάθεια των σπουδαστών, από κοινού δια μέσου των κ. κ. Παράσχου και Μουζάκη!

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης εκπρόσωποι της PFIZER, ASTIR PALACE, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, LEROY MERLIN, ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.Π.Ε., ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ και ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η Managing Director του Future Business School, κ. Ιωάννα Μπαριτάκη απένειμε τιμητικές πλακέτες στις καλύτερες εταιρικές συνεργασίες και τόνισε τη σημασία της εκπαίδευσης και εξειδίκευσης ως μοναδικό μοχλό ανάπτυξης και καινοτομικής δράσης.

Αντίστοιχα, οι ανά ειδικότητα καθηγητές απένειμαν τα πτυχία των αποφοίτων του 2015 καθώς και τα Αριστεία Προόδου. Ακόμη, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η καμπάνια #Visit_Greece_2016, εργασία των σπουδαστών του τμήματος Social Media Strategy που απέσπασε θερμό χειροκρότημα και υποστήριξη.

Ήταν μία εξαιρετική βραδιά, με πολλή συγκίνηση, άρτια οργάνωση, πολλά χαμόγελα και πλήθος κόσμου. Να τα χιλιάσεις Future Business School!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Leave a Comment