PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Exodos Travel στο Περιστέρι προτείνει: Πανόραμα Μεσογείου



Από 595€ (8ημέρες)

Από 595€ (8ημέρες)

Αναχωρήσεις 17/07, 24/07, 31/07, 07/08, 14/08, 21/08

1η Μέρα: Αθήνα-Μασσαλία-Νίκαια.
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση για τη Μασσαλία, τη δεύτερη σημαντικότερη πόλη της Γαλλίας και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη Νίκαια (190χλμ). Άφιξη στη Νίκαια-τουριστική πόλη και λιμάνι της Νότιας Γαλλίας, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Νίκαια-Κάννες-Μονακό-Μόντε Kάρλο.
Πρωινό και αναχώρηση για την Μητροπολιτική περιοχή της Νίκαιας,τις Κάννες(40χλμ). Η πόλη είναι γνωστή για τις μοναδικές αμμώδεις παραλίες της και το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου. Επόμενος σταθμός μας το Μονακό(56χλμ),το πιο μικρό και αριστοκρατικό κράτος στον κόσμο!!! Επίσκεψη στην πρωτεύουσα του, το Μόντε Κάρλο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ανάκτορα των Γκριμάλντι, την Μητρόπολη, και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η Μέρα: Νίκαια-Αβινιόν-Κόστα Μπράβα.
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αβινιόν, τον τόπο όπου κατοικούσαν οι Πάπες κατά τον Μεσαίωνα. Διαφύλαξε τα αποτυπώματα αυτής της μεγαλειώδους μοίρας : το παλάτι των Παπών, η γέφυρα, τα τείχη, οι εκκλησίες και τα παρεκκλήσια δίνουν στην πόλη μία μοναδική ατμόσφαιρα την οποία θα γνωρίσουμε από κοντά. Συνεχίζουμε για τον επόμενο σταθμό μας την Κόστα Μπράβα (350χλμ) με τα κρυστάλλινα νερά, τα άγρια βράχια, τις παραλίες με άμμο και βότσαλα, τις μεσαιωνικές πόλεις και τα γραφικά χωριά στην περιοχή που απλώνεται στη βορειοανατολική Ισπανία. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η Μέρα: Κόστα Μπράβα-Βαρκελώνη (ολοήμερη εκδρομή).
Πρωινό κι αναχώρηση για τη Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται με την ολοήμερη ξενάγηση της ανεξάντλητης αυτής πόλης. Αρχίζοντας από την πλατεία Ισπανίας, μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το Ολυμπιακό Στάδιο, το παλιό και το καινούργιο λιμάνι της πόλης (Βarceloneta), την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας(Sagrada Familia), το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου και τον ξακουστό δρόμο Las Ramblas με τα πολλά καταστήματα και πανέμορφα κτίρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Κόστα Μπράβα-Ανδόρα (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή).
Πρωινό και προαιρετικά αναχώρηση για την Ανδόρα (290χλμ). Θα επισκεφθούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο της Ανδόρα. Στην τρίωρη διαδρομή μας θα διασχίσουμε τα Πυρηναία μέσα από μια διαδρομή γεμάτη δάση, λίμνες, ποτάμια, παρθένα τοπία οικολογικά συντηρημένα. Άφιξη στην πρωτεύουσα του κρατιδίου, την Λα Βέγια. Σας προτείνουμε ασταμάτητο shopping στην πρωτεύουσα της Ανδόρα… εδώ πραγματικά θα βρείτε τα πάντα… Φανταστείτε μια πόλη σαν ένα τεράστιο πολυκατάστημα!! Κάντε τη βόλτα σας στους όμορφους δρόμος και απολαύστε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά γραφικά μαγαζιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Κόστα Μπράβα-Γιρόνα-Φιγκέρες (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή).
Πρωινό και προαιρετική αναχώρηση για τη Γιρόνα (55χλμ), την ιστορική πόλη όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό και την εβραϊκή περιοχή. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο Φιγκέρες την γενέτειρα του Νταλί όπου θα επισκεφθούμε και το περίφημο μουσείο. Το απόγευμα επιστροφή στην Κόστα Μπράβα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η Μέρα: Kόστα Μπράβα-Μασσαλία.
Πρωινό και αναχώρηση για Μασσαλία. Η Μασσαλία, ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα του 2013, διαθέτει την γοητεία των πόλεων, που δεν λησμονιούνται ποτέ. Είναι φημισμένο κέντρο τεχνών, πολιτισμού και μουσικής. Διαθέτει επίσης αναρίθμητες καφετέριες, σινεμά και εστιατόρια. Κυρίαρχη θέση στην πόλη κατέχει το κτίριο της Όπερας. Προσφέρει στους επισκέπτες της την αυθεντικότητα 26 αιώνων ιστορίας, την φιλικότητα των κατοίκων της, και τον πλούτο της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Περιήγηση της πόλης, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

8η Μέρα: Μασσαλία-Αθήνα.
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση σας στην Αθήνα έχοντας αποκτήσει μοναδικές εικόνες από το ονειρικό ταξίδι που σίγουρα θεωρείται εμπειρία ζωής.

Exodos Travel, Περιστέρι

Καλαμών 25 & Βασ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι
Τηλ : 210 57.87.130, 210 57.87.488
Fax : 210 57.86.919
email : info@exodostravel.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment