PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το Exodos Travel στο Περιστέρι προτείνει: Κεφαλονιά- Ιθάκη από 235€ (5 ημέρες)


Αναχωρήσεις 23/7, 6/8, 15/8, 27/8, 10/9, 24/9/12

Αναχωρήσεις 23/7, 6/8, 15/8, 27/8, 10/9, 24/9/12
1η Ημέρα: Αναχώρηση 6:00 π.μ. για ισθμό στάση. Κατόπιν για Κυλλήνη γεύμα και επιβίβαση στο καράβι για Πόρο, άφιξη, παραμονή, μπάνιο. Εν συνεχεία για Μαρκόπουλο επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια. Κατόπιν για Αργοστόλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του Αγ.Γεράσιμου που είναι ο προστάτης του νησιού, προσκύνημα. Εν συνεχεία για το σπήλαιο της Δρογκαράτης. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Αγ.Ευφημία παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Το απόγευμα θα περάσουμε με το Φ/Μ μέχρι το Ληξούρι για ένα περίπατο – καφέ. Πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όμορφη Σάμη, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική Ιθάκη, την πατρίδα του Οδυσσέα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό, στάση. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας προς το Φισκάρδο θα περάσουμε πάνω από την γνωστή παραλία Μύρτος και την γραφική ΑΣΣΟ). Εν συνεχεία για το χωριό Βασιλικιάδες παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την όμορφη παραλία Μακρύς & Πλατύς Γιαλός για μπάνιο. Επιστροφή στο Αργοστόλι. Διανυκτέρευση.

5Ηη Ημέρα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στις Καταβόθρες το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης, θα περάσουμε από Σβορωνάτα- Κουρκουμελάτα – Μεταξάτα και θα φτάσουμε στη Μονή του Αγ. Ανδρέα όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου, επίσκεψη. Εν συνεχεία μέσω της παραθαλάσσιας διαδρομής καταλήγουμε στην Σκάλα στάση. Κατόπιν για Πόρο παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για Κυλλήνη – Πάτρα – ισθμό στάση. Ομόνοια – Πειραιά.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
235€ κατ΄ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
315€ σε μονόκλινο δωμάτιο
220€ κατ΄ άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο (παιδικό)

Περιλαμβάνονται:
Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο
Β’ κατηγορίας, στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.
Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ.
Μεταφορές από και προς Αθήνα.
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις εκδρομές.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment