• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Το επαναστατικό αόρατο κουμπί στο νέο iPhone 7

Peristeri News
Peristeri News
Ιαν25/ 2016

Μία ομάδα φανατικών της Apple δημιούργησε ένα απίστευτα λεπτομερές βίντεο για το καινούριο iPhone 7, χρησιμοποιώντας όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και ιντριγκάρει τη φαντασία όλων μας.

Όπως είναι λογικό, το νέο προϊόν της Apple αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κομψό και οι καινούριες καινοτομίες του θα λατρευτούν. Η οθόνη του ξεπερνά κάθε προσδοκία, καθώς μεγαλώνει αισθητά και ξεπερνά σε έκταση ακόμα και την οθόνη – γίγα του iPhone 6 Plus. Αυτό που όμως πραγματικά κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η απουσία πλαισίου γύρω από την οθόνη που κάνει την επιφάνειά του ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Το κεντρικό κουμπί «εξαφανίζεται» ως δια μαγείας και μοιάζει να γίνεται ένα με την οθόνη, καθώς με δυσκολία το εντοπίζει κανείς ως μέρος της τεράστιας φωτεινής επιφάνειας του νέου μοντέλου. Όταν το smartophone δεν χρησιμοποιείται, το home button θα «εξαφανίζεται» μαγικά και θα γίνεται ξανά ορατό μόλις ο χρήστης το αναζητήσει.

Η πρόσβαση στις εφαρμογές που έχουμε αποθηκευμένες στη συσκευή μας θα γίνει πολύ πιο εύκολη, ενώ το νέο μοντέλο θα έρθει με iOS 10!

Στο βίντεο παρουσιάζονται τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7 καθώς και ένα πιθανό design…

Λέτε τελικά το νέο μοντέλο να είναι τόσο εντυπωσιακό ή μήπως οι προσδοκίες μας είναι τόσο μεγάλες που μάλλον θα απογοητευτούμε;

Ετικέτες: ,