PeristeriNews.gr
Πολιτική

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί σίγουρα σύμφωνα με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου


Δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος για να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα, τόνισε σε παρέμβασή της η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος για να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα, τόνισε σε παρέμβασή της η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα του Προέδρου της Ν.Δ. Κατήγγειλε ακόμη ότι έχουν δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο πλαστά προφίλ, το ένα με το όνομά της και το άλλο ως Προέδρου της Βουλής.

«Επειδή κάποιοι λυσσούν και λυσσομανούν να εκτρέψουν το ευρωπαϊκό κεκτημένο να παρέμβουν σε ένα δημοψήφισμα», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, «πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι από τη στιγμή που ψηφίσθηκε από την Βουλή δεν υπάρχει συνταγματικός τρόπος να μην γίνει».

«Να λείπουν οι σεναριολογίες, οι εκ του πονηρού παρεμβάσεις η τρομοκρατία, η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, οι δηλώσεις που ουσιαστικά δεν υπηρετούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο, την Ευρώπη των λαών και της Δημοκρατίας», υπογράμμισε και επεσήμανε ότι «υπάρχουν στην Ε.Ε. και φωνές που κρούουν τον κώδωνα της ανάγκης σεβασμού της λαϊκής κυριαρχίας».

Στο πλαίσιο αυτό διάβασε επιστολή Προέδρου της Κυπριακή Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος στηρίζει το δημοψήφισμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment