PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την στραγγάλισε και την έθαψε ο ίδιος ο άντρας της


Ομολόγησε πριν από λίγη ώρα ο σύζυγος της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής από το σπίτι της στην Κοζάνη, ότι εκείνος την δολοφόνησε και ύστερα έθαψε το άψυχο κορμί της σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή, ημέρα που ο ίδιος είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Εν συνεχεία έθαψε τη δολοφονημένη συζυγό του σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι, για να μη φαίνεται πού την είχε θάψει.

Η ομολογία του άντρα:

«Ήθελε να χωρίσουμε. Εγώ δεν το άντεχα γιατί πίστευα ότι δεν είχε λόγο να με χωρίσει. Θόλωσα εκείνη τη μέρα. Την έπνιξα. Έπεσε νεκρή και την έθαψα στο χωράφι».

Νωρίτερα, άντρες της Σήμανσης και της Ασφάλειας Κοζάνης, παρουσία εισαγγελέα, με τον ειδικό εξοπλισμό, είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι της 37χρονης, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν εξονοχυστικά όλα τα χωράφια της οικογένειας.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας γιατί σκότωσε τη νεαρή μητέρα των τριών μικρών παιδιών του, απάντησε πως τσακώνονταν συχνά και κάποιος του είχε πει ότι μάλλον η 37χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση.

ginaika-kozani-1

Σε επικοινωνία του Πρώτου Θέματος, με τον πατέρα της 37χρονης, εκείνος δήλωσε σοκαρισμένος από την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης της κόρης του και παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε αυτήν την κατάληξη.

«Δεν περίμενα τέτοια κατάληξη για το παιδί μου. Πίστευα μέσα μου ότι ζούσε. Είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα βρισκόταν. Πάει, το έχασα το παιδί μου. Τα εγγόνια μου έμειναν ορφανά. Τόσες μέρες μας έλεγαν ψέματα» είπε με τρεμάμενη φωνή ο Θανάσης Λινάρδος, πατέρας της άτυχης Ανθής.

O πατέρας της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην Κοζάνη, για να βοηθήσει την αστυνομία στην αναζήτηση της κόρης του. Όλες αυτές τις ημέρες ζούσε σε ξενοδοχείο, μακριά από το συγγενικό περιβάλλον του γαμπρού.

Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του
Το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment