PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Αιγάλεω


Με Περιβαλλοντικές και Πολιτιστικές δράσεις στο Άλσος της πόλης.

Με τον καθαρισμό του Άλσους της πόλης τιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου από την Δημοτική Αρχή του Αιγάλεω.

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Καρδαρά, από νωρίς το πρωϊ εθελοντικές ομάδες και η υπηρεσία καθαριότητας, ξεκίνησαν το έργο καθαρισμού του Άλσους.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη να παραμείνει καθαρό και επισκέψιμο το Άλσος και ως εκ τούτου η νέα Διοίκηση προσανατολίζεται να θεσπίσει μια φορά τον μήνα την εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού του συγκεκριμένου χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσκληση για τον καθαρισμό του Άλσους άμεση ήταν η ανταπόκριση των προσκόπων καθώς και της ομάδας Ράγκμπι του αθλητικού συλλόγου «ΠΟΛΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ» και πολλών εθελοντών πολιτών από το Αιγάλεω.

Στην συγκεκριμένη δράση έλαβαν μέρος ακόμη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγάλεω – Ανάπλαση» κ. Μπίρμπας καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» οι πολίτες του Αιγάλεω είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτιστική εκδήλωση που είχε οργανώσει το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού με χορευτικά δρώμενα από όλη την Ελλάδα.

Τόσο η συγκεκριμένη εκδήλωση όσο και το σύνολο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου ήταν αφιερωμένες στο Άλσος με κεντρικό σύνθημα :

«Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο χαρακτήρα του Άλσους – Προστατεύουμε το περιβάλλον».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment