Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης για το ζήτημα του ελληνικού χρέους στο προσεχές Eurogroup της 22ας Μαΐου, συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Άγγκελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Τρίτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας είχε το πρωί της Τρίτης τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγγκελα Μέρκελ.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα του ελληνικού χρέους. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία και εφικτή η εξεύρεση λύσης στο προσεχές Eurogroup.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνομιλίας, συζητήθηκαν επίσης το προσφυγικό και οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας.

Ο πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment