PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τι καταγγέλλει η Σταυρούλα Ξουλίδου


Μέσω Facebook επιχειρήθηκε η δωροδοκία της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως εξήγησε η ίδια σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Μέσω Facebook επιχειρήθηκε η δωροδοκία της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως εξήγησε η ίδια σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ξουλίδου υποστηρίζει πως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δέχτηκα κάποιο αίτημα φιλίας στο Facebook από ένα άτομο που εξέφραζε τον θαυμασμό του και μετά από ένα διάστημα 3 – 4 μηνών μου είπε “έχω υψηλές γνωριμίες στην κυβέρνηση… “. Λίγο αργότερα μου είπε, “δεν δίνονται συχνές ευκαιρίες, πρέπει να την αρπάξεις”. Κι όταν τον ρώτησα για ποια ευκαιρία μιλάς, μου έδωσε το τηλέφωνό του», είπε η βουλευτής μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Μετά από 2 – 3 τηλέφωνα επέμενε να τα πούμε από κοντά. Όταν ρώτησα για ποιες ευκαιρίες μιλάει μου είπε ότι κάποιοι θα φύγουν και είναι κρίμα να χάσω την ευκαιρία, η ταρίφα είναι 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει μία τέτοια πρόταση και ότι μπήκα για άλλους λόγους στην πολιτική».

Ανέφερε δε ότι όλα αυτά έγιναν τον περασμένο Μάιο και έκτοτε η επικοινωνία της με το πρόσωπο αυτό συνεχίστηκε μόνο σε διαδικτυακό επίπεδο και την περιέγραψε ως μονόπλευρη, ότι δηλαδή δεχόταν μηνύματα, χωρίς να απαντά. Είπε, επίσης, ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες με το πρόσωπο αυτό δεν είναι καταγεγραμμένες, υπάρχουν, όμως, όλες οι διαδικτυακές.

Η κ. Ξουλίδου ισχυρίστηκε ακόμη ότι περίπου στις 20 Νοεμβρίου το ίδιο πρόσωπο της είπε: «Δεν είδες τον Μελά;», υπονοώντας ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε χρηματιστεί.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με τηλεφωνική παρέμβασή του στον σταθμό, ανέφερε ότι το πρόσωπο που προσέγγισε την κ. Ξουλίδου είναι άτομο γνωστό σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ότι παρόλο που ο κ. Παπαμιμίκος λέει πως δεν το γνωρίζει, ψεύδεται.

Ενέπλεξε και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και είπε πως «πρόκειται για άτομο που διοργανώνει τις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας».

Αμέσως παρενέβη και ο κ. Μηταράκης, ο οποίος σημείωσε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «έχει εμμονή με το πρόσωπό του», ενώ σχετικά με τις καταγγελίες ανέφερε ότι ο καταγγελλόμενος είναι ένας «από τα χιλιάδες πρόσωπα που τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Απαντώντας στον υφυπουργό Ανάπτυξης, η κ. Ξουλίδου ανέφερε πως ο καταγγελλόμενος της είπε ότι είναι «στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».

Από την πλευρά της πάντως, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη καταφέρθηκε τόσο κατά του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη όσο και κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

«Ο κ. Σκουρλέτης, μαζί με τον κ. Καμμένο, λένε ότι όποιος δεν τους αρέσει, χρηματίζεται. Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν κάθε βουλευτή που επιθυμεί την ομαλότητα της χώρας και θέλει να ψηφίσει για να υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός των 180 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και απειλούν με “αποκεφαλισμούς”. Πρόκειται για τζιχαντισμό» είπε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με αφορμή στις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Στ. Ξουλίδου.

Τόνισε πως «δεν χρηματίζεται αυτός που ακολουθεί την ομαλότητα και τα συνταγματικώς προβλεπόμενα». «Για να χρηματιστεί πρέπει να κάνει κάτι, κόντρα στα συνταγματικώς προβλεπόμενα» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Κι έχουν βρει τώρα καινούργιο κόλπο, μιλούν για χρηματισμό στο Facebook, εκεί που εκατομμύρια, δισεκατομμύρια άνθρωποι κυκλοφορούν και λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης. Έγινε μια ολόκληρη έρευνα από τον εισαγγελέα, όπου παρήλασαν όλοι, οι οποίοι, όσο ήσαν στον εισαγγελέα, δεν ήξεραν τίποτα. Κι έλεγαν “δεν είδα, δεν ξέρω, ένα δημοσίευμα είδα”. Ο κ. Καμμένος μετά τον εισαγγελέα είπε ότι “αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη θα τους είχαμε καταγγείλει”. Μ’ αυτά που λένε σήμερα, εκ των υστέρων, υποτίθεται ότι τους είχαν από τότε πιάσει με τη “γίδα στην πλάτη”».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment