PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τι επιπτώσεις έχει η απιστία πάνω σας



Η απιστία σε μία σχέση είναι ένα πολύ οδυνηρό συμβάν και αν σας έχει τύχει να βρεθείτε στην θέση του θύματος, γνωρίζετε πως είναι μία πληγή που επουλώνεται πολύ δύσκολα και αργά. Σημαντικό βήμα για να ξεπεράσετε την προδοσία, είναι να αναγνωρίσετε τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αφήσει πάνω σας. Στην συνέχεια θα βρείτε μία λίστα με τις πιο συνηθισμένες επιπτώσεις της προδοσίας.

Έχετε αποκτήσει θέματα εμπιστοσύνης

Αν σας έχουν απατήσει, γνωρίζετε πως χρειάζεται καιρός μέχρι να καταφέρετε να εμπιστευτείτε τους άλλους ξανά, αν καταφέρετε ποτέ να το κάνετε. Μπορεί μάλιστα, να αναπτύξετε θέματα εμπιστοσύνης σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Είναι πιθανό να φτάσετε και σε σημείο να γίνετε παρανοϊκοί και εξαιρετικά καχύποπτοι, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Ίσως να δυσκολεύεστε να έρθετε κοντά με τους φίλους σας, να γνωρίσετε καινούργια άτομα ή ακόμα και να ξαναμπείτε σε μία νέα σχέση, διότι έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες σχέσεις. Αν βρίσκεστε σε μία τέτοια κατάσταση, καλό θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για μερικές μέρες. Αφού βρείτε τον εαυτό σας έστω και λίγο, θα καταφέρετε να επιστρέψετε δριμύτεροι και πιο σίγουροι στον έξω κόσμο.

Έχετε αποκτήσει χαμηλή αυτοεκτίμηση

Από τις πιο συνηθισμένες επιπτώσεις της απιστίας, είναι να αμφιβάλλετε για την αξία σας και η αυτοπεποίθησή σας να βρίσκεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Ακόμα και αν πριν πέσετε θύμα απιστίας είχατε υψηλή αυτοεκτίμηση και νιώθατε ικανοποιημένοι και σίγουροι με το πώς ήσασταν, ένα τέτοιο περιστατικό είναι ικανό να σας αλλάξει ριζικά την εικόνα που είχατε για τον εαυτό σας ως τότε. Μπορεί να αποκτήσετε ανασφάλειες που δεν είχατε ποτέ πριν και να μπείτε σε διαδικασία αναζήτησης τρόπων να νιώσετε καλύτερα. Μία συχνή ανασφάλεια αφορά την σεξουαλική επίδοση και το μέγεθος των γεννητικών σας οργάνων. Αν έχετε σκεφτεί να προβείτε σε μεγέθυνση πέους καλό είναι να απευθυνθείτε σε έναν ανδρολόγο ώστε να σας δώσει τις σωστές οδηγίες και συμβουλές.

Είναι λογικό να αναρωτιέστε αν δεν ήσασταν αρκετά καλοί σύντροφοι, αν έπρεπε να είχατε κάνει κάτι διαφορετικά, αν δεν αξίζετε να είστε σε μία καλή και υγιή σχέση και να παίρνετε όλη την ευθύνη πάνω σας, όμως η απέχθεια για τον εαυτό σας δεν θα σας οδηγήσει πουθενά!

Έχει μειωθεί η σεξουαλική σας διάθεση

Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό και στενάχωρο συμβάν, είναι σύνηθες να ελαττώνεται η σεξουαλική επιθυμία. Μπορεί να έχει ελαττωθεί αισθητά η όρεξή σας για σεξουαλική επαφή, ή και να έχει εξαφανιστεί εντελώς. Αν είστε άντρας μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να εμφανίσετε στυτική δυσλειτουργία και παρόλο που είναι κάτι που δικαιολογείται όταν βρίσκεστε σε συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις, το ιδανικό θα ήταν να σας συμβουλέψει ο ανδρολόγος σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Γαλάζιες Σημαίες 2024 – Οι καθαρές παραλίες της Αττικής

Peristeri News

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου έχουν φέρει το σχολείο του μέλλοντος στο Περιστέρι

Peristeri News

Οι τέσσερις ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 25 καλύτερες

Peristeri News

Leave a Comment