PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Θύματα επίθεσης από ομάδα κουκουλοφόρων δύο 16χρονοι στο Περιστέρι


Μια ακόμα επίθεση σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/2) στο Περιστέρι με τα αίτια της να εξετάζονται από τις Αρχές.

Δύο νεαρά παιδιά ηλικίας 16-17 ετών κάθονταν αμέριμνοι σε παγκάκια παιδικής χαράς επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, πίσω από το γήπεδο Ηφαίστου.

Λίγο μετά τις 9μιση το βράδυ, ομάδα περίπου πέντε ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασε και τους ρώτησε τι κάνουν στο σημείο και από ποια περιοχή είναι.

Τα δύο ανυποψίαστα παιδιά τους απάντησαν ότι απλά κάθονταν και ότι είναι κάτοικοι της περιοχής, λέγοντας την πραγματικότητα.

Ένας εκ των ατόμων που έκαναν την επίθεση τους απάντησε ότι λένε ψέματα και ότι τους έχει δει στην περιοχή του Κολωνού. Φαίνεται πως η ομάδα των κουκουλοφόρων έψαχνε μια αφορμή για να επιτεθεί στα άτυχα παιδιά, τα οποία δέχτηκαν αρκετά χτυπήματα προτού καταφέρουν να ξεφύγουν.

Ο ένας εκ των δύο παιδιών τρέχοντας έφτασε μέχρι κοντινό super market καλώντας για βοήθεια, με τους εργαζόμενους να καλούν την Αστυνομία.

Άμεσα, άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεση των υπόπτων που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας μεταξύ 16-18 ετών και δρουν στην περιοχή.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα και προστίθεται στα ουκ ολίγα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα με τις Αρχές να αναφέρουν πως σε Περιστέρι και Πετρούπολη γίνονται πάνω από 20 επιθέσεις τη βδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των κουκουλοφόρων δεν επιτέθηκε για να ληστέψει, αφού τα δύο παιδιά είχαν όλα τα υπάρχοντά τους και μετά την επίθεση.

Ένα περιστατικό που προβληματίζει και κάνει τους γονείς ακόμα πιο επιφυλακτικούς για την ασφάλεια των παιδιών τους όταν χωρίς σοβαρό λόγο δέχονται επίθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment