PeristeriNews.gr
Lifestyle

Θύμα ληστείας η Μιμή Ντενίση


Θύμα ληστείας έπεσε η Μιμή Ντενίση, στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο, όπου και βρίσκεται αυτές τις μέρες ενόψει Πάσχα.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Αnt1, η ίδια διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της και της είχαν αφαιρέσει πράγματα αξίας.

«Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα’ χουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε μην εκτιναχθεί. Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι».

«Το σπίτι έχει και συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια, για αυτό και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Προσπάθησαν, είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο, που το μάρμαρο δεν σπάει από ένα αντικείμενο, πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλό είναι να μαθευτεί όχι για μένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο θα ’ρθει και από την Λαμία. Ήταν ένα “δώρο Πασχαλινό”. Καλά να είμαστε, υγεία να’ χουμε, τι να πω, ήταν να γίνει. Αρκεί να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, εντάξει, θα είχε γίνει εδώ της τρελής» είπε τέλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment