PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θετικός ο Σαμαράς στην πρόταση Κουβέλη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης (v)


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, λέγοντας ότι «το πολιτικό σκηνικό δυσκολεύει τη δημιουργία βιώσιμης κυβέρνησης, εμείς όμως παλεύουμε γι’ αυτό και υπάρχουν ακόμη ελπίδες».

Σημείωσε, ωστόσο, ότι είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησίας και τώρα φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να προκύψει συνεργασία. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς μίλησε για «θέατρο του παραλόγου», εξηγώντας ότι το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πολιτική του μνημονίου και πως από την άλλη πλευρά λαϊκιστές δήλωναν ότι πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο.

«Εμείς βρισκόμαστε στη μέση των δύο ακραίων λογικών στον δρόμο του ρεαλισμού, κάποιος πρέπει να μείνει στον δρόμο της λογικής» σημείωσε.

Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα, υπογράμμισε ότι, παρότι η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, το αποτέλεσμα δεν την ικανοποιεί, ενώ τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ, κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση, γνώρισε αληθινή συντριβή».

Στάθηκε ακόμη στην είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αλλά και του «νεοπαγούς κόμματος που πούλησε λαϊκισμό», όπως είπε, εννοώντας προφανώς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και στην αποτυχία της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του ΛΑΟΣ να μπουν στο Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment