PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 5 Οκτωβρίου 2021


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 5 Οκτωβρίου 2021

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

Το κατάστημα Χαρμάνης στο Περιστέρι αναζητά ταμίες καθώς και αποθηκάριο να στελεχώσει την ομάδα του. Απαραίτητα προσόντα: υπευθυνότητα, ομαδικό πνεύμα & όρεξη για δουλειά. Παρέχονται βασικός μισθός και πλήρης ασφάλιση.

Αποστολή βιογραφικών στο : harmanis.peristeri@gmail.com

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΕΤΑΙΡΕΙΑ αθλητικών ειδών ζητά για άμεση πρόσληψη άνδρα πωλητή για το κατάστημα του Περιστερίου για πλήρη απασχόληση. Θα προτιμηθούν άτομα με όρεξη για δουλειά κι επικοινωνιακές δεξιότητες. Απαραίτητο προσόν η προϋπηρεσία στο χώρο της λιανικής πώλησης. Προσφέρεται ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, προοπτική εξέλιξης και ασφάλιση.

Αποστολή βιογραφικών στο basileos.bettersport@gmail.com

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΣΧΟΛΗ οδηγών με έδρα στο Περιστέρι και στα Πατήσια  αναζητά 2 κοπέλες εως 29 ετών για γραμματειακή υποστήριξη. Μόνιμη θέση εργασίας με πλήρη απασχόληση.

Αποστολή βιογραφικού youcandrive@hotmail.com

Ειδικότητα: Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

ΑΝΑΖΗΤΟΎΝΤΑΙ καθηγητές /-τριες ισπανικών για τμήμα ενηλίκων δυο ώρες την εβδομάδα σε κέντρο ξένων γλωσσών στο Περιστέρι.

Τηλ.: 6972 68 86 11

Ειδικότητα: Λογιστές/Φοροτεχνικοί

ΟΜΙΛΟΣ Επιχειρήσεων στο Περιστέρι ( πλησίον ΚΤΕΛ Κηφισού) , ζητεί νέα/ο ως Λογιστή για απογευματινή εργασία, ωράριο 13.00-21.00. Αρμοδιότητες θέσης: Ελεγχος και καταχώριση παραστατικών Συμφωνίες πελατών και λοιπών λογαριασμών Τιμολόγηση Διαχείρηση Ταμείου Υποστήριξη σε όλο το φάσμα εργασιών του λογιστηρίου Απαραίτητα προσόντα Αριστη Γνώση Αγγλικών Αριστη Χειρισμού Η/Υ, MC Office, Excel Πτυχίο Οικονομικής/Λογιστικής/Χρηματοοικονομικής κατεύθυνσης Απαραίτητη προϋπηρεσία 1 – 2 χρόνια Γνώση χειρισμού ERP/ κατά προτίμηση γνώση προγράμματος ΠΗΓΑΣΟΣ Οργανωτικότητα, υπευθυνότητα, επικοινωνιακή ικανότητα και ομαδικό πνεύμα εργασίας Παρέχεται Πλήρης απασχόληση Μισθός Ασφάλεια.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: info@petroilfuels.gr

Ειδικότητα: Σερβιτόροι

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα έως 40 ετών για υποδοχή πελατών και service καφέ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ με 15 μηχανήματα play (φρουτάκια) για εργασία έξω από τον πάγκο. Κύρια χαρακτηριστικά: ικανότητα επικοινωνίας και διαχείρισης πελατών, ομιλητική, χαρούμενη, ευχάριστη, ευγενική. Πλήρη απασχόληση και ασφάλιση. Αποδοχές 4€/ώρα. Ωράριο 16:30 – 00:30.

Αποστολή βιογραφικών στο ilias_diamantis@yahoo.gr

Ειδικότητα: Bartender – Baristas

BARISTA ζητούνται σε cafe στην περιοχή του Περιστερίου, προϋπηρεσία απαραίτητη, γνώση latte art.

Επικοινωνήστε στο 6970978579 απογευματινές ώρες.

 Ειδικότητα: Ξυλουργοί – Επιπλοποιοί – Ταπετσέρηδες Επίπλων

 ΤΕΧΝΙΤΗΣ ξυλουργός και βοηθός τεχνίτη, με εμπειρία σε ειδικές κατασκευές, ζητούνται από βιοτεχνία επίπλων στο Περιστέρι, ώρες επικοινωνίας 10.00 – 16.00.

Τηλ.: 6943 09 29 67

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΣ – αποθηκάριος από εταιρεία τροφίμων και αναψυκτικών στο Περιστέρι. Πλήρης εξαήμερη απασχόληση. Απαραίτητο δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και ΠΕΙ.

Τηλ.: 6944 63 73 01

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment