• Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Σεπτεμβρίου 2020

Peristeri News
Σεπτέμβριος28/ 2020

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδικότητα: Γυμναστές

ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ για LADIES γυμναστήριο στο Περιστέρι, πλήρης εργασία και ασφάλιση, πρωινή και απογευματινή βάρδια. Επίβλεψη-Reception-Διδασκαλία-Personal.

Βιογραφικό στο e-mail: festivaldance@rocketmail.com

Ειδικότητα: ΜΜΕ – Εκδόσεις

Η εταιρεία DIETECH α.ε αναζητά για άμεση πρόσληψη Βιομηχανικό Σχεδιαστή για σχεδίαση χάρτινης συσκευασίας. Άριστη γνώση Autocad 2D. Άριστες συνθήκες εργασίας, Προοπτικές μόνιμης εξέλιξης. Πλήρης απασχόληση.

Βιογραφικά στο e-mail: spiros@dietech.gr

Ειδικότητα: Βοηθός Ψυκτικού-Τεχνίτη

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ  ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ  ΤΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ EMAIL pav.k@live.com

Ειδικότητα: Υδραυλικοί

Βοηθός υδραυλικού ζητείται για πενθήμερη εργασία. Ωράριο εργασίας 08:00-16:00.

Τηλ.: 6942 25 42 30 (Επικοινωνία 08:00 – 18:00)

Ειδικότητα: Διάφοροι Εκπαιδευτές

ΖΗΤΕΊΤΑΙ δάσκαλος οδήγησης με άδεια εκπαιδευτή σε ισχύ από σχολή οδηγών στο Περιστέρι.

Τηλ.: 6909 88 98 21

Ειδικότητα: Μπουφετζήδες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Τηλ.: 2105061356, 6945358430 (12:00-24:00)

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα την Αθήνα ζητεί να προσλάβει τεχνίτη-εργάτη για εγκατάσταση αθλητικού εξοπλισμού και οργάνων παιδικής χαράς. Επιθυμούμε γνώση ηλεκτροκόλλησης και δίπλωμα Ι.Χ. Παρέχεται ΙΚΑ, δώρα (βασικού) για πλήρη απασχόληση. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα εκτιμηθεί.

Βιογραφικά στο info@spau.gr και τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 5812400.

Ειδικότητα: Διακοσμητές

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ -τρια προϊόντων – product designer για συνεργασία με ελεύθερο ωράριο, κύριο αντικείμενο εργασίας αποτελεί η σχεδίαση επίπλων και φωτιστικών με ιδιαίτερη έμφαση στα μέταλλα.

Βιογραφικό στο e-mail: info@omnia.com.gr

Ειδικότητα: Λογιστές/Φοροτεχνικοί

ΖΗΤΕΙΤΑΙ από εταιρεία εστίασης,   λογιστής-λογίστρια   άνω των 30 ετών, για πλήρη απασχόληση, με πτυχίο Λογιστικής/Οικονομικών ΑΕΙ ή ΤΕΙ, με εμπειρία σε βιβλία Γ΄ κατηγορίας,  άριστη γνώση εφαρμογών ΜS Office και πολύ καλή γνώση αγγλικών . Επιθυμητή εμπειρία των προγραμμάτων της Epsilon Net (Εxtra Λογιστική , Ρylon Εμπορική Διαχείριση και μισθοδοσίας).

Βιογραφικά στο e-mail: antonopoulou@salas.gr

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr