• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Περιστέρι: Έξι τα τμήματα που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους σε σχολεία

Peristeri News
Σεπ28/ 2020

Έξι έχουν γίνει τα τμήματα των σχολικών μονάδων στο Περιστέρι που έχουν αναστείλει -μέχρι στιγμής- τη λειτουργία τους στις εκπαιδευτικές δομές της πόλης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς ή μαθητές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Α4 τμήμα του 13ου Γυμνασίου, τα τμήματα Β1, Β2, Β3 και Β4 του 10ου Γενικού Λυκείου και ένα τμήμα στο 24ο Νηπιαγωγείο.

Από την σχετική λίστα που ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρατηρείται μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων στη Δυτική Αθήνα που είναι σε αναστολή λειτουργίας σχολείων ή τμημάτων λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε 121 ανέρχονται πλέον τα σχολεία και τα τμήματα που παραμένουν κλειστά, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Τα περισσότερα καταγράφονται στην Αττική, όπου βρίσκεται το επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την απόφαση για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας τμημάτων ή σχολικών μονάδων λαμβάνεται από τον οικείο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από γνώμη του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας.

Δείτε την λίστα που ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.