PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 27 Μαρτίου 2024


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 27 Μαρτίου 2024

Ειδικότητα: Σιδεράδες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ Συστημάτων Σκίασης και Ανεμοφρακτών στο Περιστέρι ζητεί σιδερά – αλουμινά μάστορα ή βοηθό απαραίτητα με δίπλωμα οδήγησης Η Εταιρεία Προσφέρει: Πλήρη ασφάλιση, Μόνιμη εργασία, Μισθός από 1000 ευρώ έως 1200 ευρώ, Επιπλέον παρέχεται ιδιωτική ασφάλιση.

Τηλ.: 6932 56 86 26

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Εμπόριο & Προώθηση)

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ζητεί να προσλάβει πωλητή – πωλήτρια για κατάστημα λιανικής, με εμπειρία στην εξυπηρέτηση.

Τηλ.: 6937 20 18 10

Ειδικότητα: Ψήστες & Τυλιχτές

ΨΗΣΤΗΣ Τυλιχτής έμπειρος ζητείται για γνωστή αλυσίδα σουβλάκι κεμπάπ στην πλατεία Μπουρναζίου.

Τηλ.: 6978 87 18 72

Ειδικότητα: Λογιστές/Φοροτεχνικοί

ΛΟΓΙΣΤΗΣ -ρια ζητείται από εταιρεία παροχής υπηρεσιών στο Περιστέρι με εμπειρία για τη στελέχωση του τμήματος λογιστηρίου. Επίσης βοηθοί λογιστές (τουλάχιστον πτυχίο ΤΕΙ ), με γνώση εμπορικού προγράμματος (Τιμολόγηση).

Τηλ.: 210 57 74 078 (09:00-16:00)

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΙ με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας ζητούνται για εργασία με αντικείμενο διανομές & μεταφορές σε ελαφριά κυρίως εμπορεύματα σε περιοχές της Αττικής με φορτηγά Δ.Χ. Εκτιμάται σχετική προϋπηρεσία, χρήση παλετοφόρου και η όρεξη για δουλειά.

Τηλ.: 6977 35 62 35

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΚΟΜΜΩΤΗΣ – κομμώτρια – βοηθός,, ζητείται από κομμωτήριο στο Περιστέρι πλησίον μετρό Περιστέρι, άριστο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, ΜΙΣΘΟΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ, άμεση πρόσληψη..

Τηλ.: 6987 00 27 12

Ειδικότητα: Φύλαξη – Ασφάλεια

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών ασφαλείας OVIT SECURITY, ενδιαφέρεται να προσλάβει Προσωπικό Ασφαλείας σε αλυσίδα καταστημάτων στις περιοχές του Αμαρουσίου και του Περιστερίου. Απαραίτητα Προσόντα: Αδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφάλειας του Ν. 2518/1997 (όπως ισχύει) Απολυτήριο Λυκείου Υπευθυνότητα, Ομαδικότητα & Συνέπεια Η Εταιρεία προσφέρει: Το καλύτερο Πακέτο Αποδοχών & Παροχών της αγοράς. Άριστο & Δυναμικό Εργασιακό Περιβάλλον Αναγνώριση & Επιβράβευση Ευκαιρίες και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ευελιξία στην επίτευξη εγγύτητας ανάμεσα σε διαμονή και χώρο εργασίας.

Τηλ.: 210 98 35 124 (10:00-16:00)

Ειδικότητα: Γαζώτριες

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ επίπλων στο Περιστέρι ζητά γαζωτή-τρια για πλήρη και μόνιμη απασχόληση Άμεση πρόσληψη και ασφάλιση ΙΚΑ Δεκτοί και αλλοδαποί με χαρτιά.

Τηλ.: 210 34 52 522

Ειδικότητα: Γραμματείς

ΒΙΟΤΕΧΝΊΑ επίπλων στο Περιστέρι αναζητά Υπάλληλο Γραμματειακής υποστήριξης εμπορικού τμήματος με ευχέρεια λόγου και επικοινωνίας για παροχή άψογης εξυπηρέτησης πελατών χονδρικής -λιανικής. Αρίστη γνώση χειρισμού Η/Υ (MS OFFICE) και θα εκτιμηθεί η γνώση της εφαρμογής Soft1. Άριστη γραπτή και προφορική γνώση Αγγλικών και θα εκτιμηθεί η γνώση και Γαλλικών . Άριστη γνώση σύνταξης προώθησης και παρακολούθησης προσφορών με ικανότητα επικοινωνίας – οργάνωσης και διεκπεραίωσης παραγγελιών. Άμεση πρόσληψη με σύμβαση αορίστου χρόνου, μισθός αναλόγως προσόντων.

Τηλ.: 210 48 38 325

Ειδικότητα: Baby Sitters

ΚΥΡΙΑ έμπειρη ζητείται για την φροντίδα και φύλαξη παιδιού 2 ετών, υπεύθυνη και έμπιστη με αγάπη στα παιδιά, περιοχή Περιστέρι.

Τηλ.: 6950 42 41 15

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ περιπτέρου ζητείται για απογευματινή βάρδια, στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 55 808

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 12 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment