Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Μαρτίου 2022

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Μαρτίου 2022

Ειδικότητα: Προγραμματιστές & Μηχανικοί Η/Υ

ΖΗΤΕΊΤΑΙ Senior Web Developer για εσωτερική ή εξωτερική συνεργασία, με προϋπηρεσία πάνω σε τεχνολογίες Asp.Net, MVC, C sharp, SQL Server, JavaScript, jQuery.

CV στο segreteria@edilingua.it

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ζητούνται σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ με μηχανάκι, ή και χωρίς δικό τους μηχανάκι για μόνιμη πρωινή εργασία μέχρι τις 17:00.

Τηλ.: 6951 81 27 46

Ειδικότητα: Πιτσαδόροι

ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ από πιτσαρία στο Περιστέρι.

Τηλ.: 210 57 70 338

Ειδικότητα: Λογιστές/Φοροτεχνικοί

ΒΟΗΘΟΣ λογιστή πτυχιούχος ζητείται από εταιρεία χονδρικού εμπορίου Γ’ κατηγορίας βιβλία, με προϋπηρεσία 3 ετών, Αγγλικά, Η/Υ, γνώσεις Office.

Βιογραφικά στο cv@neaoptiki.gr

Ειδικότητα: Μάγειρες – Σεφ

ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α’, Β  & Γ’ ζητείται από μεγάλη εταιρεία στο χώρο της εστίασης. Απαραίτητη ανάλογη προϋπηρεσία, Εμπειρία σε μαζική παραγωγή, Γνώση διαχείρισης συστήματος ασφάλειας τροφίμων HACCP/ISO, Οργανωτικότητα και συνέπεια. Προσφέρονται Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, αναλόγως προσόντων και προϋπηρεσίας, Διαρκής εκπαίδευση, Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Βιογραφικό με κωδ. COOK1 – COOK2- COOK3 στο email g.livanos@cosmosfoods.gr

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΠΩΛΗΤΡΙΑ με εμπειρία, ζητείται από αρτοποιείο στο Περιστέρι, για 4ωρη απογευματινή απασχόληση Δευτέρα – Παρασκευή και για Σάββατο πλήρη απασχόληση, θα προτιμηθούν άτομα από γύρω περιοχές.

Τηλ.: 6937 42 05 05

Ειδικότητα: Οδηγοί Οχημάτων

ΟΔΗΓΟΙ (2) με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και ΠΕΙ και δίπλωμα Β’ κατηγορίας ζητούνται από μεταφορική εταιρεία με έδρα το Περιστέρι για μεταφορές οικοσκευών (μετακομίσεις), απαραίτητη προϋπόθεση η προϋπηρεσία.

Τηλ.: 212 105 59 31 (12.00-15.00)

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΤΕΧΝΙΤΗΣ -ρια κομμωτηρίου με εμπειρία στο σαλόνι και στο βαφείο, τεχνικές γνώσεις σε όλα τα επίπεδα, θα εκτιμηθούν, περιοχή Περιστέρι, Ιλιον.

Τηλ.: 6944 57 14 55

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 29 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 22 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 14 Ιουνίου 2022

Peristeri News

Leave a Comment