PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή 14χρονης


Στη σύλληψη ενός 32χρονου, υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είχε αρπάξει ανήλικη από τη Θεσσαλονίκη προχώρησαν άντρες της Ασφάλειας Αιγάλεω, βραδινές ώρες της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί έκριναν ύποπτο το μαύρο όχημα που επέβαινε ο 32χρονος μαζί με την ανήλικη κοπέλα και αποφάσισαν να το ελέγξουν.

Έτσι διαπίστωσαν ότι η συνεπιβάτης ήταν γεννημένη το 2008, με τους γονείς της να έχουν δηλώσει την εξαφάνιση της στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετές ημέρες.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τ.Α. Αιγάλεω και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη μητέρα της 14χρονης για τον εντοπισμό της κόρης της, με την ίδια να ζητάει την ποινική δίωξη του 32χρονου αλλά να δηλώνει ταυτόχρονα αδυναμία στο να έρθει στην Αθήνα να την παραλάβει.

Με εισαγγελική εντολή η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης κοπέλας δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού» μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η 14χρονη υποβλήθηκε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment