PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 14 Δεκεμβρίου 2021


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 14 Δεκεμβρίου 2021

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Τηλ.: 213 02 89 501

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ή Ελληνας έως 35 ετών ζητείται για εργασία σε βενζινάδικο στο Περιστέρι, μισθός 1000 συν ασφάλεια (χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία).

Τηλ.: 6972 69 19 99

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

Ε-SHOP Φαρμακείου αναζητά να προσλάβει άμεσα υπάλληλο για διαχείρiση marketing , διαχείριση παραγγελιών , τηλεφωνικών παραγγελιών και αποστολή αυτών. Απαραίτητα προσόντα: επικοινωνία, ευγένεια, εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο παραφαρμάκου και προϋπηρεσία. Επιθυμητά Microsoft Excel, ERP (CSA Farmakon – Softone) Photoshop (επιθυμητή). Ομαδικό πνεύμα και εργατικότητα. 09:00-17:00, πλήρης απασχόληση.

Τηλ.: 6942 24 18 85

Ειδικότητα: Bartender – Baristas

ΚΟΠΕΛΕΣ έως 40 ετών με ευχάριστη διάθεση και εμπειρία σε καφέ-αναψυκτήριο, για πλήρη απασχόληση. Μόνιμη εργασία, προοπτικές εξέλιξης. Ψήσιμο σφολιατοειδών και παρασκευή σάντουιτς αποτελεί πρόσθετο προσόν, πλήρης  ασφάλιση, bonus απόδοσης, αμοιβή 800€, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου.

Τηλ.: 6951 81 27 46

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ στο κέντρο του Περιστερίου δίπλα στο μετρό αναζητεί κομμώτρια ή βοηθό κομμώτρια για πλήρη απασχόληση με ικανοποιητικό μισθό πενθήμερο οκτάωρο πλήρη ασφάλιση με προοπτική εξέλιξης και μπόνους ευχάριστο περιβάλλον θα προτιμηθούν κάτοικοι της περιοχής, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, Απολυτήριο Λυκείου.

Τηλ.: 6945 57 79 54

Ειδικότητα: Μηχανικοί – Μελετητές

ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ασφαλείας ζητείται για επιχειρήσεις σε όλη την Αττική με δικό του μεταφορικό του μέσο ως εξωτερικός συνεργάτης με αυτασφάλιση και με τη δυνατότητα υπογραφής λόγω αυξημένου πελατολογίου.

Τηλ.: 6932 27 64 04

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ συνεργεία για τοποθετήσεις κουφωμάτων σε όλη την Αθήνα, μεγάλος όγκος εργασιών, άμεση συνεργασία, πλήρης απασχόληση.

Τηλ.: 6932 27 64 04

Ειδικότητα: Ημιαπασχόληση

ΝΕΟΣ για μινι μαρκετ,υπευθυνος με ορεξη για εργασια απο δευτερα μεχρι παρασκευη,ωρες 7 :00 εως 12 :00 το μεσημερι. μισθος συν ενσημα., συζητήσιμη, μερική απασχόληση.

Τηλ.: 6957 04 00 88

Ειδικότητα: Μάγειρες – Σεφ

ΜΑΓΕΙΡΕΣ με προϋπηρεσία σε ζεστή & κρύα κουζίνα ζητούνται για πλήρη απασχόληση στο Enzzo Cook Bar Περιστερίου και Αιγάλεω.

Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο cookbarenzzo@gmail.com

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment