Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Σηφουνάκη – ΛΑΟΣ (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Σηφουνάκη και βουλευτών του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γρηγόρης Νιώτης να διακόψει την συνεδρίαση.

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Σηφουνάκη και βουλευτών του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γρηγόρης Νιώτης να διακόψει την συνεδρίαση. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση από τον κ. Σηφουνάκη φραστικής «βελτιωτικής» τροποποίησης στο νομοσχέδιο για τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό, λίγο πριν από την ψήφισή του.

Σύμφωνα με την προσθήκη, εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι Ξάνθης και Ροδόπης στη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων με την καταβολή μόνο του 20% του προστίμου, το οποίο ίσχυε αρχικά μόνο για τους μουσουλμάνους.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στους διαδρόμους της Βουλής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο να επιτίθεται κατά του κ. Σηφουνάκη και να τον κατηγορεί ότι πραξικοπηματικά παραβιάζεται το Σύνταγμα, καθώς απαγορεύεται οποιαδήποτε αλλαγή σε νομοσχέδιο κατά την ψήφιση του επί του συνόλου.

Ο κ.Σηφουνάκης τον κάλεσε να απαντήσει αν διαφωνεί επί της ουσίας της ρύθμισης, καθώς εντάσσει πλέον όλους τους κατοίκους και της Ροδόπης και της Ξάνθης και όχι μόνο τους μουσουλμάνους, όπως αρχικά προέβλεπε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την προστασία των συνεπών οφειλετών

Peristerinews.gr Newsroom

Δημοσκόπηση: Πού «χτυπά» τα υψηλότερα ποσοστά η ΝΔ στην Αττική

Peristerinews.gr Newsroom

Νόμος του κράτους η απαγόρευση πρόσβασης στα social media ανηλίκων κάτω των 15 ετών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment