• Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Θέμα για το υδραυλικό σύστημα του Περιστερίου έθεσε ο Α. Παχατουρίδης (video)

Peristeri News
Οκτώβριος14/ 2015

Συνάντηση εργασίας είχαν το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη σε αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Περιστερίου.

Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμα ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος και Μαίρη Τσιώτα και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

0589989001444812810

Ο Δήμαρχος έθεσε τα ζητήματα που στην κυριολεξία «καίνε» την πόλη μας βάζοντας ως κύριο θέμα τη ρύθμιση των προβλημάτων στο υδραυλικό σύστημα του Περιστερίου που τον προηγούμενο χειμώνα ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τους δημότες συγκεκριμένων περιοχών.

Ο κ. Παχατουρίδης πέρα από την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης αναφέρθηκε τόσο στη συντήρηση του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια όσο και στη χρηματοδότηση έργων κοινωνικού χαρακτήρα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τζόκας, αναφέρθηκε στην άμεση συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο Περιστερίου και τον Δήμαρχο προσωπικά και πρόσθεσε ότι θα σταθεί αρωγός στις ανάγκες της πόλης, που αφορούν έργα υποδομών και έργα κοινωνικού χαρακτήρα.

Επίσης υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι η αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αθήνας  αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα  και επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης καλής επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας.