PeristeriNews.gr
Οικονομία

«Θέλουμε να μετάσχουμε στην αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας»



Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί σε αποκλειστική συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως η Γαλλία θέλει να μετάσχει στην αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί σε αποκλειστική συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως η Γαλλία θέλει να μετάσχει στην αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας και σημείωσε ότι:

«Η Γαλλία είναι στο πλευρό της Ελλάδας και η επίσκεψή μας είναι μια επίσκεψη φιλίας. Αγωνιστήκαμε για την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ κάτι που είναι επωφελές και για την Ελλάδα αλλά και για τη ζώνη του ευρώ. Αγωνιστήκαμε πολύ για αυτό και by I Want This” href=”http://www.real.gr/”>αγορά φρεγατών, αλλά η οικονομική κατάσταση έχει αλλάξει, οπότε υπάρχει ένα αίτημα για ενοικίαση. Αυτό τέθηκε και πιστεύω ότι θα εξεταστεί. Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν Υβ Λε Ντριάν θα έρθει σε μερικές ημέρες στην Αθήνα. Ο κ. Λε Ντριάν έχει μάλιστα εκλεγεί σε περιοχή της Βρετάνης, όπου ναυπηγούνται οι φρεγάτες. Είχα την τύχη μαζί του να εγκαινιάσουμε μία φρεγάτα πριν μερικές εβδομάδες και θέλω να σας πω ότι είναι το καλύτερο υλικό στον κόσμο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιουνίου

Peristeri News

Airbnb: Oι 10 ελληνικοί προορισμοί το 2024 – Τι αναζητούν οι επισκέπτες

Peristeri News

«Παγώνουν» τα επιτόκια για τις ρυθμισμένες δόσεις στην ΑΑΔΕ για ένα χρόνο

Peristeri News

Leave a Comment