PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Θα κατέβουμε αυτόνομα στις εκλογές»


Δήλωσαν ο Κ. Αϊβαλιώτης και ο Γ. Κύρτσος στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

«Εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις» δήλωσε ο Κ. Αϊβαλιώτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

«Θυμίζω ότι μέχρι και μισό τοις εκατό μάς δίνανε, για να διαμορφώσουν κλίμα, και αν 3.000 Έλληνες δεν ψήφιζαν Χρυσή Αυγή ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αν 3.000 χιλιάδες Έλληνες ψήφιζαν ΛΑΟΣ αντί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, θα ήμασταν μέσα στη Βουλή. Για τόσο λίγο χάσαμε την είσοδο στη Βουλή, θα την πάρουμε αυτήν τη φορά» τόνισε ο Κ. Αϊβαλιώτης, κόβοντας τη συζήτηση για ένταξη του ΛΑΟΣ στη ΝΔ.

H τελική απόφαση του ΛΑΟΣ είναι να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1,και ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος, όμως, πρόσθεσε: «Τελική απόφαση, εκτός αν υπάρξει κάποια συγκλονιστική πολιτική ανατροπή, την οποία εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι και θα λάβουμε υπόψη μας… Διαβάζουμε σενάρια περί ανασύνταξης της κεντροδεξιάς, χωρίς να υπάρχει πολιτική πρόταση για την ανασύνταξη.

Εάν εμφανιστεί μια πολιτική πρόταση η οποία θα είναι ελκυστική, να δημιουργεί δυναμική, να αφήνει το παρελθόν πίσω της και όλα αυτά, προφανώς θα την λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Ερωτηθείς εάν εκτιμά ότι θα υπάρξουν διαρροές στελεχών του ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ, ο κ. Κύρτσος δεν το απέκλεισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment