Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Φωτίου: Δεν εξαπατήσαμε κανέναν για το ΕΚΑΣ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Δεν είχε πει κανείς ότι το ΕΚΑΣ δεν θα κοπεί. Αυτό ήταν δεδομένο, δεν εξαπατήσαμε κανέναν σε αυτό το θέμα», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου  στο ΜΕGA.

Ακόμη ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναζητά ισοδύναμα προς αναπλήρωσή του και έθεσε χρονοδιάγραμμα έως το τέλος του χρόνου.

«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά τα μέτρα που θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν το ΕΚΑΣ» είπε, συμπληρώνοντας πως μέχρι το τέλος του χρόνου η κυβέρνηση θα βρει τρόπους για αναπλήρωσή του.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κ. Φωτία η Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τους αποδοκιμάζει και εκείνοι συνεχίζουν την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά τους, ακόμη και απέναντι στους χαμηλοσυνταξιούχους».

«Οτιδήποτε και αν μηχανευτούν για τον εκλογικό νόμο πλησιάζει η στιγμή που θα γίνουν παρελθόν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment