PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τεράστια πρόκριση του Ατρόμητου στους «4» του κυπέλλου


Μερικές ημέρες μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας «εξολόθρευσε» ακόμη έναν από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας τους «πράσινους» έξω και από τον τελευταίο στόχο που τους είχε απομείνει.

Ο Ατρόμητος είναι η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Παναθηναϊκό που νίκησε με 1-0 στο Περιστέρι κι ενώ ο πρώτος αγώνας στην έδρα των «πράσινων» είχε λήξει ισόπαλος 0-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με εξαιρετικό αριστερό εν κινήσει διαγώνιο σουτ ο Στόιτσεφ στο 65ο λεπτό, ύστερα από «συστημένη» σέντρα του Κιβρακίδη, κι ενώ ο Μέστο είχε χάσει τον σκόρερ στη συγκεκριμένη φάση.

Στο υπόλοιπο διάστημα το παιχνίδι ήταν μέτριο, με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, όπως εκείνη στο 43ο λεπτό όταν στη σέντρα-σουτ του Σουμπίνιο η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο έμπειρος αμυντικός μας δεν κατόρθωσε να γυρίσει σωστά στο σημείο που περίμεναν οι συμπαίκτες του.

Στο 83΄ ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, όταν οι παίκτες μας έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Ούμπιδες έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Λε Ταλέκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κειτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ (90′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (82′ Ουσέρο), Σουμπίνιο (69′ Ματέι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Μολέντο, Τελάντερ, Λουντ (75′ Βλαχοδήμος), Εσιέν (90′ Λαγός), Καλτσάς (64′ Μπεργκ), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Αμπέντ.

 

Πανηγύρια στα αποδυτήρια του Ατρόμητου

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Ατρόμητου έστησαν γλέντι στα αποδυτήρια. “Κύπελλο, Κύπελλο για τον Ατρόμητο” φώναζαν ρυθμικά παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας στα social media:

Τρ. Δέλλας: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

dellas_atromitos

Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν τα παιδιά. Έκαναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Με πολύ τακτική και από τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν και με το γκολ που πετύχαμε πήραμε την πρόκριση. Σήμερα είχαμε την βοήθεια του κόσμου. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που γίνεται».

Για την συνέχεια στο Κύπελλο: «Θα δούμε την κλήρωση και μετά θα μιλήσουμε».

spanos_giwrgos1

Γ. Σπανός: Επέστρεψε η αυτοπεποίθηση και η υπερηφάνεια στο Περιστέρι

Μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Γιώργος Σπανός, είπε: “Είχαμε πει να μη δεχτούμε γκολ. Ξέραμε ότι μεσοεπιθετικά έχουμε ποιότητα για να σκοράρουμε. Θα ήταν μετά δύσκολο να αντιδράσει ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε ευκαιρία. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στα ημιτελικά. Θα δούμε τώρα την κλήρωση και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό”.

Πρόσθεσε: “Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε στόχους. Και στο πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει ακόμα δρόμο, θα δούμε στο τέλος τι θα πετύχουμε. Η επιτυχία από την αποτυχία είναι σε μια κλωστή. Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ υπήρχε μουντή ατμόσφαιρα στο Περιστέρι, απογοήτευση. Και δικαίως γιατί ο κόσμος είχε συνηθίσει σε διαφορετικές πτήσεις την ομάδα. Σήμερα όμως επέστρεψε η υπερηφάνεια και η αυτοπεποίθηση”.

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στην ομάδα, ο Σπανός ανέφερε: “Οι παίκτες που ήρθαν βοήθησαν. Και ο προπονητής ήθελε το χρόνο του να περάσει τα πράγματα που ήθελε. Ο Δέλλας έδωσε ταυτότητα. Ήταν και θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν μπορεί ο βασικός κορμός της εφετινής ομάδας που ήταν και πέρυσι και έβγαλε την ομάδα στην πεντάδα, την πήγε και τελικό κυπέλλου, να ξέχασε τη μπάλα που ξέρει. Απλά η μπάλα έχει να κάνει με ψυχολογία. Μας είχε πάρει από κάτω, αλλά τώρα το κλίμα γύρισε. Είμαστε πάλι δυνατοί”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment