• Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Τέλος και επίσημα ο Παπαδόπουλος!

Παύλος Κουστέρης
Ιανουάριος31/ 2017

Παρελθόν από τον Ατρόμητο είναι και επίσημα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής επιθετικός δεν αγωνιζόταν ως βασικός στους Περιστεριώτες και για αυτό τον λόγο προτιμήθηκε να χωριστούν οι δρόμοι των δύο πλευρών, με τον παίκτη να κάνει λόγο για προσωπική επιλογή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον τελευταία εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή που μας έκανε υπερήφανους το αξέχαστο καλοκαίρι του 2004 στην Πορτογαλία!.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπηρέτησε με σθένος τον Ατρόμητο σε δύο διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους. Μια δυνατή προσωπικότητα, ένας ποδοσφαιριστής με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού και ήθους.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είπε τα εξής: «Ήταν καθαρά μια δική μου επιλογή να φύγω για αγωνιστικούς λόγους γιατί ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος ως ποδοσφαιριστής και θέλω πάντα να παίζω. Οι σχέσεις όμως σφυρηλατούνται όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά κυρίως έξω από αυτούς. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, την οικογένεια Σπανού και τους φιλάθλους του Ατρόμητου. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια».

Εμείς τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στο δικό μας «αστέρι» και απλά θα του πούμε εις το επανιδείν!