Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν ανεκτά»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παπά ότι το κόμμα του θα αγωνιστεί για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παπά ότι το κόμμα του θα αγωνιστεί για μια ελεύθερη Ελλάδα.

«Θα απαντήσουμε με έφοδο» είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Παπάς, στη διάρκεια συζήτησης ερώτησής του που αφορούσε την έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

«Το είπα και άλλη φορά το επαναλαμβάνω και σήμερα. Τάγματα εφόδου στη χώρα αυτή δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά», ήταν η απάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, που αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του πρωθυπουργού από το βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Κλήθηκα στη Βουλή να απαντήσω για νομοθετική πρωτοβουλία που αφορά τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Αντί αυτού άκουσα ένα υβρεολόγιο για τον πρωθυπουργό. Λυπάμαι για το ύφος και ήθος του βουλευτή. Δεν προτίθεμαι να απαντήσω σε υβρεολόγιο κατά του πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment