Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε και δεύτερος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων (photo)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, μετά τον Μάριο Κόλα, επικίνδυνο κακοποιό που δραπέτευσε από τις φυλακές Τρικάλων προ δεκαημέρου, ταυτοποιήθηκε και δεύτερος δραπέτης ο οποίος συμμετείχε στην υπόθεση της Κορινθίας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, μετά τον Μάριο Κόλα, επικίνδυνο κακοποιό που δραπέτευσε από τις φυλακές Τρικάλων προ δεκαημέρου, ταυτοποιήθηκε και δεύτερος δραπέτης ο οποίος συμμετείχε στην υπόθεση της Κορινθίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 25χρονης Κατερίνας.

Πρόκειται για τον Λίτα Ντρεμπάτα (LITA DREBATA), γεννηθέντα το 1978, του οποίου δακτυλικό αποτύπωμα βρέθηκε στο πίσω αριστερό παράθυρο του τζιπ που οι δράστες της δολοφονίας είχαν κλέψει από την ταβέρνα στα Ίσθμια.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ώρες κοινής ησυχίας: Αλλάζουν από σήμερα – Τι απαγορεύεται

Peristerinews.gr Newsroom

ΕΛΣΤΑΤ: Η Ελλάδα μίκρυνε ξανά κατά μία πόλη το 2025

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσοκομείο Νίκαιας: Πάνω από 16.500 χρωστούμενα ρεπό σε νοσηλευτές και τραυματιοφορείς

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment