PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ταχύπλοο προσέκρουσε σε προβλήτα με 57 τραυματίες


Ταχύπλοο φέριμποτ προσέκρουσε σε προβλήτα κοντά στην Γουόλ Στριτ σε ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 57 άνθρωποι.

Ταχύπλοο φέριμποτ προσέκρουσε σε προβλήτα κοντά στην Γουόλ Στριτ σε ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 57 άνθρωποι, οι δύο από αυτούς σοβαρά, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης. Άνδρες της πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο της πρόσκρουσης, ενώ εκεί βρέθηκε λίγο αργότερα και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μίκαελ Μπλούμπεργκ.

«Οι άνθρωποι που βρίσκονταν όρθιοι εκσφενδονίσθηκαν εξαιτίας της σύγκρουσης» ανέφερε ένας 50χρονος δικηγόρος, ο οποίος είναι καθημερινός επιβάτης του συγκεκριμένου φέριμπότ. «Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που υπήρξε η απότομη σύγκρουση», είπε. Το πλήρωμα του πλοίου έσπευσε να βοηθήσει τους επιβάτες οι οποίοι είχαν τραυματιστεί και ήταν αιμόφυρτοι. Μερικοί από τους τραυματίες επιβάτες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι άλλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο όπου προσέκρουσε το φέριμποτ.

Από τους 57 ανθρώπους που τραυματίστηκαν, δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχουν χτυπήσει στο κεφάλι. Οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πρόσκρουσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

H Τουρκία αναστέλλει τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Peristeri News

Κίνα: Εκτόξευσε διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Peristeri News

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Leave a Comment