• Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Peristeri News
Απρίλιος28/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΚΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος στις θέσεις σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από τον εκνευρισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές διαθέσεις και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να αφήσει στην άκρη τον υποκειμενισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη κρίση και σε εγκλωβίζει στο εγώ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ανασφάλεια κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Τα κοντινά σου πρόσωπα είναι εκεί για να σε ακούσουν και να ανακουφίσουν όλους τους φόβους που μπορεί να εκδηλώσεις και καταπιέζεις μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο για να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για καταστάσεις που συμβαίνουν και μπορεί να σε ενοχλούν.

ΛΕΩΝ

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με βαθύτερες συναισθήματα και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν τις κινήσεις σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Προσπαθώντας να προστατεύσεις τον εαυτό σου μπορείς να γίνεις σκληρός, κάτι που θα απογοητεύσει τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις με αμεσότητα τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και μπορεί να σε ανακουφίσει πνευματικά σαν προσωπικότητα. Αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ μαζί τους και εκφράζεις πιθανές μελλοντικές επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση που σε διακρίνει εκδηλώνεται και στον τρόπο που επικοινωνείς και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι επιδιώκοντας να δείξεις το έλλειμμα εμπιστοσύνης που έχεις απέναντί τους. Φρόντισε να μην βρεθείς με τη στάση σου υπόλογος καθώς με ευκολία μπορείς να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις συναισθήματα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως εσύ δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος στη σκέψη σου και αυτό να δημιουργήσει πληγές. Ο τρόπος που εκφράζεσαι θα είναι καθοριστικός για την πορεία σημαντικών σχέσεων της ζωής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εμμονές και η επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις προβληματίζουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις πολύ σκληρός μαζί τους δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τη σκληρότητα και την διάθεση να βρίσκεις λάθη σε μικρές λεπτομέρειες δημιουργώντας εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα διστάσεις να εκφραστείς με απόλυτο τρόπο απέναντι σε αυτούς που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις εγωκεντρικές διαθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια λόγω ανασφαλειών καθώς θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κόντρες στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πολλές και μπορεί να εκδηλώσεις με απότομο και εριστικό τρόπο όλα αυτά που πιθανά σε πλήγωσαν στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα. Δείξε ωριμότητα και κατανόηση και είναι βέβαιο ότι θα λάβεις αντίστοιχη συμπεριφορά και προσέγγιση στα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η καλή διάθεση που έχεις μπορεί να σε βγάλει από αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σου δημιουργούν νευρικότητα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό θα προκαλέσει απογοήτευση στους γύρω σου.

Ετικέτες: