• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Δεκ22/ 2020

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα ευνοϊκό κλίμα για καινούργια εγχειρήματα.

ΚΡΙΟΣ

Όσο ζούμε μαθαίνουμε, αν νιώθετε έτοιμοι για μια φιλόδοξη κίνηση, ορμήστε στην πραγμάτωσή του ακόμα κι αν κατά καιρούς συνάντησε εμπόδια. Παραμερίστε την αρνητική οπτική, δείτε κάθε πρόκληση ως ευκαιρία να πάρετε μια ανέλπιστη πορεία. Εστιάστε στο να φέρετε την ίδια σελίδα ακόμα και τις πιο ασυμβίβαστες πλευρές. Αυτή η ενέργεια ενδείκνυται για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Απολογηθείτε όπου πρέπει και προχωρήστε, με ανοικτό μυαλό και το βλέμμα στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτιμάτε να είστε διαυγείς σε όλο το φάσμα των σχέσεων σας, αλλά μπορεί να γευτείτε απρόσμενες απολαύσεις αν διατηρήσετε έναν αέρα μυστηρίου. Αν και είστε ειδήμονες στις προσεγγίσεις, θα κερδίσετε περισσότερα αν αφήσετε τους άλλους να αναρωτιούνται λίγο και αν βρεθείτε απέναντι σε μια άλλη «μυστηριώδη» περίπτωση, μπείτε στη διαδικασία να την εξερευνήσετε με αργά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βιώστε τη χαρά της προσφοράς, αν κάποια ανθρωπιστική ομάδα αγγίζει την ψυχή σας με το έργο της, κάντε μια δωρεά ή προσφερθείτε να τη συνδράμετε εθελοντικά. Ακόμα και μέσω των κοινωνικών δικτύων σας, μπορείτε να προωθήσετε αυτό ή ένα δικό σας σχετικό εγχείρημα. Βρείτε τρόπους να προσφέρετε την εορταστική περίοδο, ίσως βοηθώντας έναν δικό σας άνθρωπο που έχει ταλαιπωρηθεί το 2020. Δώστε ό,τι μπορείτε, υλικά ή ηθικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα φωταγωγήσετε όποιο περιβάλλον βρεθείτε, ρεαλιστικό ή διαδικτυακό. Αν έχετε κάποιες συναντήσεις, θα εντυπωσιάσετε με το οξυμένο πνεύμα και τη σαγηνευτική σας προσωπικότητα. Κινηθείτε διακριτικά, μοιράστε κομπλιμέντα, απολαύστε την κάθε στιγμή και τα χαμόγελα που θα προκαλείτε.

ΛΕΩΝ

Αλλάξτε τις τακτικές σας στον ρομαντισμό, αγκαλιάστε την ατμόσφαιρα εξερεύνησης και τολμήστε να βγείτε από την πεπατημένη. Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, απαλλαγείτε από τα φίλτρα και τα αισθήματά σας. Όσα ανακαλύψετε τώρα, μπορεί να γίνουν η επόμενη λατρεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε να έρθετε πιο κοντά, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή προσέγγισης, ακόμα και με τα πιο αντιφατικά άτομα του περιβάλλοντός σας. Η ανάγκη σας θα είναι να πείτε πιο ουσιαστικά πράγματα από καρδιάς. Αλλάξτε την προσέγγισή σας προς έναν φίλο ή συγγενή που είχατε συγκρουστεί, είναι καιρός να λύσετε τις διαφορές σας. Η επούλωση είναι παραπάνω από εφικτή, υπό αυτό το κλίμα κατανόησης.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να πάψετε να διερωτάστε, αφού υπάρχουν έντονα αισθήματα σε μια φιλική σχέση, είναι καιρός να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε πριν ομολογήσετε τον διακαή πόθο σας, είναι αν θα υπάρξουν επιπλοκές. Άπαξ και μιλήσετε δεν υπάρχει επιστροφή, άρα φανείτε εγκρατείς αν έχετε ενδοιασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομακρυνθείτε από τα συναισθηματικά βαμπίρ του περιβάλλοντός σας. Μην αποδέχεστε τον καθένα, που «αθώα» ζητά συνεχώς την προσοχή και τις συμβουλές σας. Είναι καιρός να τον ενδυναμώσετε, για να αρχίσει να βρίσκει μόνος τις λύσεις του. Επειδή είστε γενναιόδωροι, διαθέστε 10 λεπτά από τη ζωή σας για αυτή την απόπειρα, μετά στραφείτε στις πιο υγιείς σχέσεις σας, αυτές που έχουν ισότιμο δούναι και λαβείν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είστε υλιστές, αλλά ποιος δεν αγαπά τα όμορφα πράγματα, ειδικά αν μοσχοβολούν ή έχουν θεϊκή γεύση. Απολαύστε τη θέα χωρίς να ορμήσετε ή να βγάλετε το πορτοφόλι, δεν έχετε το πιο άρτιο κριτήριο αυτή τη στιγμή. Οι υγιείς προοπτικές δικαιούνται περαιτέρω εξερεύνηση, αρκεί να μείνετε στην χαρωπή και σέξι πλευρά των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καιρός να κλείσετε τις διαφορές με αγαπημένα σας άτομα. Θέστε ως στόχο να κάνετε αυτές τις προσεγγίσεις και εμείνετε μέχρι να εκπληρωθεί. Μια ειλικρινής και τρυφερή επαφή, θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές να καλύψουν τη μεταξύ σας απόσταση. Να θυμάστε ότι κάθε ιστορία έχει τρεις πλευρές, τη δική σας, των άλλων και της αλήθειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επενδύστε στα οράματά σας, η αισιόδοξη ατμόσφαιρα θα φροντίσει να καταφέρετε οποιονδήποτε να συμπράξει. Καμία αμφιβολία δεν θα σταθεί απέναντι στη δύναμη της πειθούς σας. Μόνο μην γίνετε πιεστικοί, γιατί θα βάλετε τους άλλους σε θέση άμυνας. Εμπιστευτείτε την εξαιρετική ιδέα σας και θα πάρετε το πράσινο φως. Κάντε κάθε επαφή με την ηγετική σας πτυχή και θα κερδίσετε τους πάντες μόλις ανοίξει η κάμερα του λάπτοπ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δημιουργικότητά σας αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας, κρατήστε το βλέμμα εστιασμένο στο στόχο. Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, που θα διευρύνουν αισθητά τα περιθώρια των εγχειρημάτων σας. Βρείτε τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να γνωστοποιήσετε κάθε μεγαλεπήβολο όραμά σας.

Ετικέτες: