PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκπεραίωση, τακτοποίηση και οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Το πάθος είναι ο πρωταγωνιστής σήμερα. Μιας και αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο θερμές του χρόνου για εσάς, μην σπαταλήσετε χρόνο στο να σκέφτεστε τα πάντα υπερβολικά, οι αδέσμευτοι θα βιώσουν μια συναρπαστική φάση, αρκεί να υιοθετήσετε το κατάλληλο σκεπτικό. Οι δεσμευμένοι εστιάστε στο ταίρι σας και ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχει σήμερα η έννοια του «πολύ κοντά». Να έρθετε πιο κοντά με τους γονείς σας και άλλους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα σας ευχαριστήσει και η ενασχόληση με τους χώρους σας, για μια ανακαίνιση ή αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νιώσετε ότι τα «σύνορα» θολώνουν κάπως. Δεν αποκλείεται να αποκτήσει θέρμη μια πλατωνική σχέση σας, που πρέπει να εξερευνήσετε αν είστε αμφότεροι αδέσμευτοι και δεν ρισκάρετε μια φιλία. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, φροντίστε να περιοριστείτε στο φλερτ, η θερμή ατμόσφαιρα δεν θα αφήσει έλεγχο στις παρορμήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμαστείτε για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία, μπορείτε να βρείτε σταθερότητα και ερωτισμό σε ένα άτομο. Τώρα η ασφάλεια θα αποτελέσει ένα μαγικό αφροδισιακό, όσο κι αν σας εξιτάρουν οι επαναστατικές ιδιοσυγκρασίες, προτιμάτε να τις έχετε ως φίλους. Για τους δεσμευμένους, η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για ρομαντικές αποδράσεις και συζητήσεις για το συναρπαστικό μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Είστε στο κέντρο των προβολέων. Μέχρι και για τα πιο δύσκολα θέματα θα βρίσκετε λύσεις, με μια κοσμική εύνοια που επιτρέπει ακόμη και ρίσκα. Αν προσποιηθείτε για κάτι, ο ενθουσιασμός και το χαμόγελό σας θα είναι μεταδοτικό για να κερδίσετε. Και αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να νιώσετε σπίθες για ένα χαρισματικό άτομο όπως εσείς, μόνο προσέξτε τον ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην σκεφτείτε καν να κρύψετε ή να καλύψετε τα συναισθήματά σας. Η καρδιά σας ανοίγει, γίνεστε πιο προσιτοί και ευαίσθητοι. Απομακρυνθείτε από κάθε αρνητική ή τοξική συμπεριφορά, αρκεστείτε σε έμπιστα άτομα που μπορείτε να είστε και ευάλωτοι. Ενδώστε επίσης στην όποια ανάγκη να εκφραστείτε μέσω από τη γραφή ή τη μουσική.

ΖΥΓΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν αλλάξει η μορφή της σχέσης σας με κάποια ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας. Ίσως να πραγματωθούν οι ελπίδες σας να αλλάξει κάτι σε κάποιο σημαντικό δεσμό σας, γι’ αυτό σκεφτείτε πώς μπορείτε να πάτε προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε το όραμα και το κίνητρο για να ακολουθήσετε ένα όνειρό σας. Αναδείξτε την ανωτερότητα της συνεργασίας έναντι του ανταγωνισμού, αναζητήστε τα άτομα με επιρροή που μπορούν να σας προωθήσουν. Γνωστοποιήστε τις ιδέες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσεγγίσετε νέους πελάτες ή αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οπτική σας μπορεί να διευρυνθεί παγκόσμια χωρίς να μετακινηθείτε καν. Θα απαλλαγείτε από καθετί που σας περιόριζε ή σας αναχαίτιζε. Οι δεσμευμένοι ας κάνουν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Τους αδέσμευτους μπορεί να συναρπάσει ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας ή κουλτούρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποποιηθείτε καθετί επιφανειακό. Να είστε προετοιμασμένοι για πιο στενές επαφές, από μια συγκατοίκηση ή μια πρόταση γάμου μέχρι τα σχέδια για την απόκτηση παιδιών. Να ξέρετε πώς ό,τι δεν τολμήσετε τώρα, μπορεί να μην το αποκτήσετε ποτέ. Εμπιστευτείτε την ατμόσφαιρα και κάντε το άλμα πίστης. Αυτό που θέλετε, πρέπει να το ζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι για ερωτικές περιπέτειες και ψυχικές ενώσεις; Κοιτάξτε πίσω από τις ατέλειες ή κάτι που σας ενοχλεί στο αντικείμενο του πόθου σας, δείτε τις ανώτερες ποιότητές του. Εκτιμήστε όσα έχετε και θα γίνουν η γέφυρα για να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Η στιγμή ενδείκνυται για να εκφράσετε όσα θέλετε, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι και δεν έχετε αποκαλύψει τα αισθήματά σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Επανεξετάστε την αφοσίωσή σας στην ευημερία. Κάθε άσκηση ή διατροφική αλλαγή, θα διέπεται πλέον από μια χροιά διασκέδασης. Μια βόλτα κοντά στη φύση μετά τις εργασιακές ώρες, θα σας ηρεμήσει και θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment