PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, ένταση θα έχει το συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ

Οι σημαντικές σας σχέσεις γίνονται πρωταγωνιστές, είστε έτοιμοι να κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς απ’ όσους συνήθως. Μόλις κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα, εστιάστε στην οικοδόμηση αυτής της επαφής με ένα βήμα τη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέψτε την ιδιόρρυθμη ενέργειά σας στην ευημερία και την εξάσκησή σας. Η φροντίδα του εαυτού σας δεν θα αποτελεί πλέον πρόκληση, αν εντοπίσετε ποια σημεία θέλετε να βελτιώσετε ή ποιες συνήθειες σας θέλετε να αλλάξετε. Ωστόσο, μην πιεστείτε παρορμητικά σε αυτές τις κινήσεις, θα σας ωφελήσει περισσότερο μια αργή και σταθερή προσέγγιση, ώστε να είναι όλα διαχειρίσιμα και με διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και οι πιο «σοβαρές» σχέσεις χρειάζονται την χαρωπή πτυχή τους. Μπορείτε να κάνετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας, επιστρατεύοντας τη φαντασία. Πάρτε εισιτήρια για μια εκδήλωση που δεν θέλει να χάσει το ταίρι σας, είτε κάντε από τώρα σχέδια για το σαββατοκύριακο, έτσι θα έχετε κάτι κοινό να προσβλέπετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερη προδιάθεση θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από τετριμμένες πρακτικές. Θα έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, σε σημείο να εκπλαγείτε και οι ίδιοι. Συνειδητοποιήστε ότι είστε έτοιμοι να μιλήσετε για όσα αναμένατε την «κατάλληλη» στιγμή και κάντε το με ηρεμία και ευγένεια. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε όσα σας δυσκόλευαν, γιατί δεν θέλετε να επιβληθείτε σε κανέναν.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθησή σας απογειώνεται. Πείτε όσα πρέπει για να κερδίσετε συμμάχους, χωρίς να αποδεχθείτε αβλεπί την κάθε προσφορά που θα σας γίνει, οι επαφές σας πρέπει να είναι ουσιαστικές και ειλικρινείς, τόσο με φίλους και συνεργάτες όσο και με το ταίρι σας. Μόνο φροντίστε να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε, για να μην ακουστείτε αυταρχικοί ή αλαζόνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ισορροπήστε τα οικονομικά σας. Μια μικρή ατασθαλία στις δαπάνες σας δεν πειράζει, αρκεί να φτιάχνετε λίστα πριν πάτε για ψώνια και να μην παρασύρεστε από δελεαστικές «προσφορές». Κάντε μια μικρή έρευνα για ανταγωνιστικές τιμές ή θέστε έναν αποταμιευτικό στόχο για να αποκτήσετε το κάτι παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Εξοικονομήστε χρόνο για ένα προσωπικό σας εγχείρημα. Δεν έχει σημασία αν θα αφορά την καριέρα σας ή μια δημιουργική ενασχόληση. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερη είναι η έμπνευσή σας, τόσο πιο παραγωγικοί θα είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα επιτάσσει ξεκαθαρίσματα. Αν υπάρχουν παρεξηγήσεις με έναν φίλο ή συγγενή, αρκεί να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Αν και σίγουρα δεν είναι η προσέγγιση που προτιμάτε, είναι βέβαιο ότι θα αποπνέει τη σοφία και σύνεση που χρειάζεται αυτή η συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άνθρωποι είναι το μεγαλύτερο όπλο σας τώρα, τόσο για το πορτοφόλι όσο και για την ψυχή σας. Ο έμφυτος ενθουσιασμός σας θα έλξει τους άλλους για να μετάσχουν σε κάθε αποστολή ή εγχείρημά σας. Ακόμα και φίλοι από μακριά θα βοηθήσουν σε κάθε πληροφορία ή συμβουλή που χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε όρια. Ακόμα και οι πιο αγαστές προθέσεις μπορεί να εξοκείλουν, αν δεν υπάρχουν υγιείς κανόνες. Μην διστάσετε να τολμήσετε το κάτι παραπάνω, διαθέστε ποιοτικό χρόνο σε κάθε ποιοτικό εγχείρημά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετοιμάζεστε να δοκιμάσετε ένα όραμα που σας ενθουσιάζει; Αν νιώθετε κάποια ανασφάλεια, πρέπει να ακούσετε την εσώτερη φωνή σας. Ζητήστε συμβουλές και πληροφορίες από άτομα που εμπιστεύεστε, σίγουρα θα κερδίσετε χρόνο και άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε μυστικά; Το ένστικτό σας είναι ενεργό, αξιοποιήστε το για να «ζυγίσετε» κάθε άτομο που δείχνει πρόθεση να μπει στη ζωή σας. Σε καμία περίπτωση μην αποκαλύψετε ευαίσθητες λεπτομέρειες, χωρίς να διεξάγετε την απαραίτητη έρευνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment