PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια. Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε το σπιτικό σας σε τάξη, βρείτε θέση για το καθετί. Αρχίστε από κάτι εύκολο, όπως να αδειάσετε το ψυγείο από κάθε ληγμένο προϊόν. Αντικαταστήστε τις κατεργασμένες τροφές με φρέσκα και υγιή υλικά. Μετά περάστε στο τελικό έργο, που θα είναι το γραφείο ή η ντουλάπα σας. Μην χάσετε σημαντικά έγγραφα μέσα σε μια στοίβα χαρτούρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μένετε στη σιωπή για κάτι που σας ενοχλεί. Η σύνδεση όσων νιώθετε με τη σκέψη σας, θα βοηθήσει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση. Πορευτείτε με αυτοπεποίθηση προς όσα θέλετε και αν κάποιοι σας έχουν προσφέρει βοήθεια, μην αμελήστε να δείξετε την εκτίμησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε όποιες βελτιώσεις σκέφτεστε στους χώρους σας. Ωστόσο, φροντίστε να στήσετε έναν προϋπολογισμό πριν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, κάποια πράγματα δέχονται συμβιβασμούς, ενώ άλλα δεν είναι διαπραγματεύσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αξιοποιήστε τώρα την απογείωση της πειθούς σας. Η διέγερση αυτής της πτυχής σας, θα σας κάνει άρτιους στην προβολή των σημαντικών σας εγχειρημάτων. Αναλύοντας τα οράματά σας με ειλικρίνεια, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός.

ΛΕΩΝ

Αρχίστε να σκέφτεστε κάποιες αγορές που λαχταράτε. Αν αξιοποιήσετε το νόμο της έλξης, πολλά θα πάψουν να είναι μόνο ευσεβείς πόθοι, αν κάτι μπορείτε να το οραματιστείτε και να το νιώσετε, η πρόθεση θα το φέρει όσο γίνεται πιο κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανθρωπιστική πτυχή σας οξύνεται. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε ή να κάνετε περικοπές, πάρτε το χρόνο σας για να αναλύσετε κάτι διεξοδικά. Οι άλλοι θα ακούσουν, θα σας κατανοήσουν και θα θέλουν να μετάσχουν στα εγχειρήματά σας.

ΖΥΓΟΣ

Κανένας στόχος δεν είναι άπιαστος. Αλλά για να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να απαλλαγείτε από κάτι ή κάποιον που σας κρατά πίσω. Καιρός να σταματήσετε συμπεριφορές ή σχέσεις που είναι προβληματικές, μιλήστε για όσα πιθανώς έχετε κρύψει κάτω από το χαλί. Τα ξεκάθαρα όρια θα προωθήσουν τις προσδοκίες σας, με υπομονή και κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για αποδράσεις. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, οργανώστε μια ομαδική «συνάντηση» μέσω διαδικτύου. Ίσως έτσι να σχεδιάσετε κάτι για το σαββατοκύριακο, που μπορεί να περιλαμβάνει και μια καλλιτεχνική δράση που σας εμπνέει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εξίσου ονειροπόλοι και ικανοί να διεκπεραιώσετε ένα πρακτικό σχέδιο, προάγεται κάθε εγχείρημα που χρειάζεται έρευνα και στρατηγική. Μελετήστε τις λεπτομέρειες του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος και απευθυνθείτε στις διαδικτυακές σας επαφές για να στρατολογήσετε τους μελλοντικούς συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές σας βλέψεις μπορούν να μπουν σε κίνηση, γνωστοποιήσετε κάθε ιδέα σας. Θα ωφεληθείτε αν μοιράσετε το εγχείρημά σας σε μικρότερα βήματα, για να είναι πιο ομαλή η διαδρομή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι η στιγμή να δουλέψετε σκληρά και να ιδρώσετε. Σίγουρα δεν είναι η πιο ερωτική «αποστολή» σας, αλλά είναι απαραίτητη. Βουτήξετε μέσα σε κάθε λεπτομερές εγχείρημα. Μόνο φροντίστε να κάνετε τακτά διαλείμματα για καφέ, ώστε να μην χάσετε την εστίασή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα στις στενές σας σχέσεις, δεν υπάρχει η έννοια της υπερβολικής ειλικρίνειας. Είναι η στιγμή να ξεπεράσετε τις όποιες πικρίες, κάνοντας έναν θερμό διάλογο αλήθειας. Θα κερδίσετε περισσότερα αναζητώντας τις χρυσές τομές, αντί να αναμασάτε τις ευθύνες της κάθε πλευράς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment