PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, στην κοινωνική εικόνα, στο φλερτ, στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

ΚΡΙΟΣ

Σας κατακλύζει μια επαναστατική και αποφασιστική ορμή. Θέλετε να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί πλέον. Ωστόσο, προσέξτε να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και δράσετε πριν σκεφτείτε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κάνετε μια λάθος κίνηση. Όσο προχωράτε αργά και σταθερά, τόσο διασφαλίζετε ότι θα αποφύγετε κάθε είδους παγίδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας μπορεί να σας απογοητεύσουν. Καλό είναι να σκέφτεστε διπλά τα λόγια και τις πράξεις σας, για να μην γίνουν πιο άσχημα τα πράγματα. Παραμείνετε ήρεμοι και κρατήστε τη φωνή σας χαμηλά, ώστε να δώσετε ομαλή ροή στις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές πιέσεις και δυσκολίες έχουν ανατρέψει τη ζωή σας τελευταία, αυτές δεν επιτρέπουν να κινηθείτε προς τους στόχους σας, ούτε φυσικά να χαλαρώσετε. Η ατμόσφαιρα έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σας, προκαλώντας συγκρούσεις και διαφωνίες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην πείτε πράγματα που δεν θα μπορείτε να ανακαλέσετε αργότερα. Να διατηρείτε τον έλεγχο στα νεύρα σας και να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται να είναι κάπως χαώδης η ζωή και το σκεπτικό σας τον τελευταίο καιρό. Υπό τις συνθήκες, δεν μπορείτε να κρίνετε με διαύγεια άτομα και καταστάσεις, γι’ αυτό οι αποφάσεις σας δεν είναι οι ενδεδειγμένες, όπως και κάποιες κινήσεις σας. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυνταχθείτε και να βρείτε ξανά μια ισορροπημένη σκέψη. Μόνο τότε θα μπορέσετε να επιστρέψετε στη δράση, δριμύτεροι και πιο παραγωγικοί.

ΛΕΩΝ

Κάντε μια ενδοσκόπηση. Χρειάζεστε έναν ειλικρινή και ώριμο διάλογο με τον εαυτό σας, ώστε να αποκτήσετε την απαραίτητη διαύγεια για να χειριστείτε τα συναισθηματικά ή πρακτικά προβλήματά σας. Μόνο τότε θα αρχίσει να βελτιώνεται η καθημερινότητα αλλά και η διάθεσή σας. Να διαθέτετε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να παίρνει αποστάσεις από τα πράγματα, να ανανεώνετε τις αντοχές και την οπτική σας. Να δίνετε περισσότερη σημασία στη φυσική κατάσταση και την εμφάνισή σας, για να τονώνεται και η αυτοπεποίθησή σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας αρχίζει να αποκτά πιο ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς. Υπό αυτή την αρμονική ατμόσφαιρα μπορείτε πλέον να βάλετε σε κίνηση τα σχέδιά σας, να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Μην επιστρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στην πορεία σας και να την αλλάξει, να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο και το κριτήριό σας, όλα μπορούν να εξελιχθούν ακόμα πιο αίσια για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Η απαισιοδοξία γίνεται πλέον μια ανάμνηση. Επιτέλους αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο ρόδινη προοπτική. Αυτή θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από εμπόδια και δυσκολίες που αναχαίτιζαν την πορεία σας τον τελευταίο καιρό. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσετε και να προοδεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας είναι βελτιωμένη. Ο χρόνος που διαθέσατε τελευταία για τον εαυτό σας, επέτρεψε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να επανέλθετε σε ισορροπία. Τώρα μπορείτε να βάλετε όλα τα θέματά σας σε σειρά, για να μπορέσετε να απολαύσετε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα για καιρό. Να πορεύεστε με γνώμονα το ένστικτο και τη λογική σας, συνδυασμός που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πίεση της τελευταίας περιόδου έχει καταπονήσει τα όριά σας. Είναι βέβαιο ότι δεν έχετε πλέον άλλες αντοχές, αν και τα προβλήματα φαίνεται να μην έχουν τέλος, τώρα είναι απαραίτητο να κάνετε ένα διάλειμμα, για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις όποιες προκλήσεις και να χειριστείτε εμπόδια που ίσως προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα. Αυτή η απόσπαση θα βοηθήσει τις καταστάσεις να κυλήσουν πιο ήρεμα, είναι μια ευκαιρία να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για έναν απολογισμό. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε και τι στάση πρέπει να κρατήσετε στο εξής σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανασφαλείς και θέλετε αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας. Αλλά αυτή η εσωστρέφεια δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι, το καλύτερο για εσάς τώρα είναι να ανοιχτείτε. Μιλήστε για όσα σας προβληματίζουν με άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η ανταπόκριση θα σας γεμίσει ηρεμία και θα βελτιώσει γρήγορα την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάψτε να είστε παθητικοί παρατηρητές. Αυτή είναι η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για να οικοδομήσετε τη ζωή σας όπως τη θέλετε. Θέστε καινούργια θεμέλια με λογική και σύνεση, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ζητήσετε τη συμβουλή των αγαπημένων σας. Η αντικειμενική οπτική τους είναι αυτό που χρειάζεστε για να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment