PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα κατανοήσετε κάτι που έως τώρα δεν καταλαβαίνατε.

ΚΡΙΟΣ

Μην βιαστείτε να πατήσετε το γκάζι, η πραγματικά ασυνήθιστη υπομονή που έχετε επιδείξει τελευταία, θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς σε ένα μακροπρόθεσμο εγχείρημά σας. Αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη που χρειάζονται χειρισμό. Και αυτές ίσως αποδειχθούν οι πιο καίριες, γι’ αυτό πρέπει να έχετε μειωμένη ταχύτητα. Επειδή θα είστε νευρικοί και ανυπόμονοι, συνειδητοποιήστε το από νωρίς και αντιμετωπίστε το με σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να δράσετε τολμηρά ή να διατηρήσετε αργό και σταθερό βηματισμό; Η κυκλοθυμία σας θα έχει διάφορες ανταγωνιστικές πλευρές. Μια χαρωπή διάθεση για να απολαμβάνετε την ομαλή διαδρομή σας. Οι προκλήσεις του Ουρανού είναι αυτές που μπορεί να στρέψουν το κεφάλι σας αλλού. Ίσως να θεωρήσετε ότι ο ρυθμός σας είναι πολύ αργός αλλά επιλέξτε να τον διατηρήσετε τώρα και να αποφύγετε κάθε δεσμευτική απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε ελεύθερα τα σχέδιά σας για να περιπλανηθείτε κι εσείς σε όσα κεντρίζουν ή όχι τη φαντασία σας. Η καρδιά και όχι το μυαλό σας, πρέπει να κατευθύνει αυτή τη διαδρομή. Και θα έχετε μια έντονη παρόρμηση, που πρέπει επίσης να εμπιστευθείτε. Θα αφυπνιστεί η έμπνευσή σας και να φορτιστείτε ενεργειακά. Καθετί καλλιτεχνικό, μελωδικό ή διανοητικά διεγερτικό, θα κάνει τη δημιουργικότητά σας να ρέει

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες ευνοούν να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Με δημιουργικές δράσεις εντός σπιτιού, διαδικτυακά με όσους είναι εκτός αυτού. Και νέους φίλους μέσω των κοινωνικών δικτύων. Γιατί να μην δοκιμάσετε ή να ερευνήσετε περαιτέρω, την πρόταση κάποιου για έναν άγνωστο τομέα; Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις καινούργιες ιδέες.

ΛΕΩΝ

Ποτέ δεν είναι ακατάλληλη στιγμή για να σηκώσετε τα μανίκια και να χειριστείτε εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται τώρα να λάβετε απάντηση για ένα αίτημα ή τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας. Με γνώμονα τις συνθήκες που επικρατούν, είναι η τέλεια στιγμή να αναμιχθείτε σε κάτι εντελώς καινούργιο. Αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε ακόμη, μπορείτε τουλάχιστον να το δοκιμάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο περισσότερο «τεντωθείτε» τώρα τόσο το καλύτερο, συνηθίζετε να μένετε εντός της ζώνης άνεσης σας και τις δοκιμασμένες πρακτικές σας. Αλλά τώρα δεν χρειάζεστε καμία δικαιολογία για να γίνετε πιο περιπετειώδεις και τολμηροί. Αν το κίνητρό σας χρειάζεται λίγη επιπλέον ώθηση, συζητήστε τις σκέψεις σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται κάποιοι να σας ακολουθήσουν και να εκτοξεύσετε μαζί το όραμά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η στιγμή δεν ενδείκνυται για να μένετε προσκολλημένοι στη λογική και την αναλυτική σας φύση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμερίσετε κάθε είδους ισορροπία. Η σαγήνη και η διαίσθησή σας φτάνουν στο ζενίθ, γι’ αυτό τολμήστε να εξερευνήσετε κάθε ερωτικό κέντρισμα. Μπορείτε ακόμα και να δοκιμάσετε καινούργιες πτυχές της σχέσης σας με το ταίρι σας. Μην βάλετε όριο στη φαντασία ή τις παρορμήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε λίγο περισσότερο στις σχέσεις σας που έχουν προβλήματα, πρέπει να αποφύγετε τις επιπλέον συγκρούσεις τώρα, ακόμα κι αν το ταίρι σας ή ένας στενός φίλος προκαλεί τις αντοχές σας. Δώσετε αυτή τη βαρύτητα και θα βρείτε τις χρυσές τομές. Ίσως σας εκπλήξουν ευχάριστα οι εξελίξεις, μόλις δώσετε στην άλλη πλευρά την προσοχή που αποζητούσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεβείτε και πάλι στο όχημα της ευημερίας σας. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή να θέσετε στόχους εξάσκησης. Παραμερίστε το αλκοόλ και στραφείτε στους φυσικούς χυμούς και τα τονωτικά ροφήματα. Γεμίστε το ψυγείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα ντουλάπια σας με πιο υγιεινές επιλογές. Για όλα χρειάζεται τρόπος, όχι κόπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση και η προσοχή σας στρέφεται στην πολυτέλεια. Μην εμπλακείτε σε καμία καταναγκαστική ενασχόληση και μην αναρτάτε κάθε λεπτομέρεια των κινήσεών σας. Κάποια πράγματα, ειδικά σε επίπεδο ζευγαριών, πρέπει να μένουν μακριά από την κοινή θέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες φορές οι επιλογές σας εκπλήσσουν κι εσάς τους ίδιους. Με γνώμονα και τις συνθήκες που επικρατούν, είναι η ιδανική στιγμή να «φωλιάσετε» και να κάνετε μια αποτίμηση της τελευταίας περιόδου. Τι χρειάζεται για να επανέλθει το «στρατηγείο» σας σε λειτουργική κατάσταση; Καθάρισμα, τακτοποίηση, οργάνωση, είναι καλές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Να επιδοθείτε σε αυτή τη διαδικασία.

ΙΧΘΥΕΣ.

Έχετε την ανάγκη να κάνετε χειρονακτικές εργασίες. Αναζητήστε έμπνευση στο διαδίκτυο, για δραστηριότητες που θα σας απορροφήσουν και θα διευρύνουν το γνωστικό σας πεδίο. Αν χρειάζεστε κάποια υλικά, μπορείτε να τα παραγγείλετε και να σας παραδοθούν κατ’ οίκον. Η προσοχή σας σε κάποιες πιο προσωπικές έρευνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment