PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιοδοξία, θετικές θα είναι οι διαθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μην αναμένετε να περάσετε μια συνηθισμένη μέρα. Δεν αποκλείεται να είναι το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σας και η έναρξη ενός νέου. Το κέντρισμα στη ζώνη σας της επούλωσης, θα ωθήσει σε μια βαθιά βουτιά στην ψυχή σας. Τι πραγματικά σας παθιάζει; Τι σας κάνει να πετιέστε από το κρεβάτι για να αδράξετε τη μέρα; Αυτά θα σας απασχολήσουν τους επόμενους 12 μήνες και αν ακόμη αναζητάτε τις απαντήσεις, σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να κάνετε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Φυσικά αγαπάτε τους φίλους σας, αλλά μπορεί τώρα να μην θέλετε να τους ακολουθήσετε ή να είστε μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Τα αισθήματά σας ίσως κλονιστούν, είτε να νιώθετε να σας εξαντλεί η παρουσία ατόμων που συνήθως σας ευχαριστούν. Αποφύγετε τα δράματα και τις «ντίβες», αν κινηθείτε αυτόνομα, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήπως η γραμμή τερματισμού σας φαντάζει πιο μακρινή. Μην σας πιάσει πανικός, ακόμα κι αν οι απαιτήσεις των άλλων αναχαιτίζουν τις προοπτικές σας. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρετε ότι είστε πιο κοντά στους στόχους σας απ’ όσο πιστεύετε, η ατμόσφαιρα ευνοεί την εξερεύνηση όσων νομίζετε ότι σας περιορίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τι εύχεστε. Αν θέλατε να κάνετε μια αυθόρμητη απόδραση, τώρα μπορεί να γίνει πράξη. Μία φορά ζείτε και οι ευκαιρίες δεν ξεπροβάλλουν κάθε μέρα. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να λείψετε, κάθε περιοχή έχει επιλογές για καινούργιες εξερευνήσεις.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θέματα ίσως κλονιστούν κάπως. Η γενναιόδωρη ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να το παρακάνει με τις αγορές, γι’ αυτό θέστε όρια πριν βγείτε από το σπίτι ή σας έλξουν κάποιες ιστοσελίδες. Χωρίς να περιοριστείτε, σεβαστείτε τα χρήματα που βγάζετε με κόπο. Επίσης, προσέξτε να μην παρεξηγήσετε κάποιες φιλικές συμπεριφορές και αναμένετε κάτι… παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σχέση κλειδί μπαίνει υπό το μικροσκόπιό σας και ίσως να υποστεί τις αλλαγές που ευχόσασταν. Αλλά κάθε μεταβολή χρειάζεται δύο, γι’ αυτό τολμήστε να συζητήσετε τα ζητούμενα κάθε πλευράς. Το βασικό είναι να διατηρήσετε την αυτονομία σας μέσα σε κάθε είδους σύμπραξη. Το κλειδί είναι να καταλήξετε στον πιο αποδοτικό συμβιβασμό.

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι η διαπραγμάτευση και ο προγραμματισμός είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Μπορεί να βγει στην επιφάνεια το ατίθασο παιδί μέσα σας, εκείνο που θα παρατήσει τις υποχρεώσεις για να συναντήσει ευχάριστα άτομα. Η συνετή πλευρά σας ξέρει ότι θα παλεύετε αργότερα να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο, γι’ αυτό επιλέξτε να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας νωρίς, ώστε να έχετε μετά χρόνο ελεύθερο για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν σας κρατά, από το να εκφραστείτε χωρίς λογοκρισία. Μόνο φροντίστε να δώσετε φωνή στη γνήσια αλήθεια σας, όχι απλώς να κάνετε επίδειξη. Καλό είναι να έχετε απόψεις, αρκεί να τις εκφράζετε με έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο στενός σας κύκλος μπορεί να φαντάζει ασφυκτικός. Όσο κι αν θέλετε να προσφέρετε στους άλλους, είναι πιο σημαντικό να νιώθετε συγκροτημένοι και αυτόνομοι. Μην προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε τώρα, εξάλλου η συγκυρία θα είναι περαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λαχταράτε την ανεξαρτησία σας. Αποζητάτε νέες εμπειρίες και αλλαγή σκηνικού και αλίμονο σε όποιον εμποδίσει τον δρόμο σας. Αλλά μην μπείτε στο επόμενο αεροπλάνο για… οπουδήποτε, μπορείτε να περιηγηθείτε και τοπικά. Το θέμα είναι να σπάσετε τη ρουτίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλείστε το πορτοφόλι και κρύψτε τις πιστωτικές σας κάρτες. Ακόμα κι αν έχετε υπό έλεγχο τους λογαριασμούς σας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τους φαλιρίσετε, αν δεν ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, κάτι άλλο ευθύνεται. Μπορεί να σας αγχώνει το μέλλον ή θέλετε να διώξετε δυσάρεστες σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενίοτε είναι απαραίτητο να βάζετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και όχι των άλλων. Ακόμα κι αν έχετε γύρω σας αγαπημένα άτομα, πρέπει να δείτε και μια άλλη οπτική των πραγμάτων, γι’ αυτό να έχετε ανοικτό μυαλό ώστε να αξιοποιήσετε την ενέργεια του διαφορετικού. Μην διστάσετε να εκφράσετε την αντίθεσή σας σε όσους πρέπει, με ευγένεια αλλά κάθετα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment