PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες και προσεγγίσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό; Ίσως χρειαστείτε ένα μονοπάτι με ψίχουλα στην πορεία σας, για να επιστρέψετε από τις ονειροπολήσεις τους επόμενους πέντε μήνες. Από τη μία πλευρά, τώρα ευνοούνται οι δημιουργικές και πνευματικές αναζητήσεις όπως ο διαλογισμός. Από την άλλη, σύγχυση ανάμεσα στο συναίσθημα και τα γεγονότα. Επειδή θα αντανακλά τις ελπίδες αλλά και τους φόβους σας, φροντίστε να κάνετε συχνά έλεγχο της πραγματικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τις παρέες σας. Θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να επιθεωρήσετε τον στενό κύκλο σας και τον ευρύτερο. Μπορεί σε αυτό τον πεντάμηνο κύκλο να ανακαλύψετε ότι ανοίγεστε υπερβολικά, σε άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας. Χωρίς να κάνετε δραματικές απορρίψεις, φροντίστε σταδιακά να τα απομακρύνετε από κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιλογές καριέρας μπορεί να προκύψουν από τις πιο ανέλπιστες πηγές. Επειδή δεν θα είναι όλα όπως φαίνονται, πρέπει να μελετάτε διεξοδικά τα πάντα. Αλλά αυτή η αργοκίνητη φάση ενδείκνυται για να επιστρέψετε σε εγχειρήματα που έχετε παραμερίσει και με διορθωτικές κινήσεις να σας δώσουν ικανοποίηση. Τώρα μπορείτε να στήσετε τη δουλειά των ονείρων σας ή να συνδεθείτε περισσότερο με την παρούσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλλαγή πλανάται στον αέρα. Μπορεί να μην είναι εφικτό να ικανοποιήσετε όλες τις νομαδικές παρορμήσεις σας, αλλά θα βρείτε τρόπους να «περιηγηθείτε» στα βάθη των επαφών σας, πιο δημιουργικά και πνευματικά. Αναζητήστε τον δικό σας ρόλο στη βελτίωση του περιβάλλοντος αυτή τη χρονιά. Για τους επόμενους πέντε μήνες μπορεί να εμπλακείτε ουσιαστικά σε καίριες δράσεις, που θα βοηθήσουν ξεπεράσετε «όρια» που ίσως βάζετε οι ίδιοι στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Θα «τραβηχτεί» η κουρτίνα σε πτυχές της ζωής σας και σχέσεις, που ίσως έμεναν κρυμμένες ή νεφελώδεις. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να εμβαθύνετε στις πνευματικές ανησυχίες σας και τις πιο προσωπικές επαφές. Αυτό αφορά και τις συνέργειες, γι’ αυτό θα έχετε σίγουρα συμμάχους στα νέα εγχειρήματά σας. Ωστόσο, να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που θα επιλέξετε, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες πριν καταλήξετε σε κάποια δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να έρθετε πιο κοντά ή να κάνετε βήματα πίσω; Μπορεί όσα φωτιστούν τώρα, να είχαν διαφύγει της αντίληψής σας. Ειδικά στις στενές σχέσεις, εύκολα η συνήθεια δεν αφήνει να συνειδητοποιήσετε τι μπορεί να μην σας χαροποιεί. Αν και σας αρέσει να προσφέρετε στους άλλους, μην προκαλείτε την υπομονή σας και διαπραγματευτείτε για πιο υγιή όρια.

ΖΥΓΟΣ

Πόσο υγιείς είναι οι συνήθειες σας; Σε έναν πεντάμηνο κύκλο μπορείτε να μελετήσετε την καθημερινότητά σας, ώστε να κάνετε κινήσεις βελτίωσης. Μειώστε την ταχύτητά σας και ακούστε συνειδητά το σώμα και το μυαλό και την καρδιά σας, για να καταλήξετε. Η μείωση του άγχους θα βοηθήσει, όπως και να μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που σας εξουθενώνουν και σας πιέζουν. Η καλύτερες συνθήκες ζωής είναι μόνο θέμα ενός ειλικρινούς διαλόγου με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε την προσοχή που θα δέχεστε, χωρίς να ενδώσετε στα δράματα. Όσον αφορά την αγάπη, να θυμάστε ότι πρέπει να δώσετε για να λάβετε. Τολμήστε να ρισκάρετε και να δείξετε την πιο ευάλωτη και ευαίσθητη πτυχή σας. Ωστόσο, μην παραμερίσετε όλα τα όριά σας καθ’ οδόν, κάποια υπάρχουν για συγκεκριμένους λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ας είστε προετοιμασμένοι για περισσότερη ευαισθησία στο οικιακό περιβάλλον σας. Όσο κι αν αγαπάτε τα μέλη της οικογένειες ή/και τους συγκατοίκους σας, ενίοτε η αυτονομία σας δοκιμάζετε από τις ανάγκες και απαιτήσεις των άλλων. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να μιλήσετε με τους δικούς σας για το πώς νιώθετε. Πάντα υπάρχουν τρόποι να είστε όλοι ευτυχισμένοι, χωρίς να χρειάζονται θυσίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Ίσως να δείτε κάποια άτομα υπό διαφορετικό φως, να αποφασίσετε να απαλλαγείτε από ενεργειακά «βαμπίρ» ή απαισιόδοξους ανθρώπους. Αυτό δεν σας κάνει σνομπ ή αλαζόνες, είναι απαραίτητο να θέσετε τα ατομικά σας όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας. Αν δεν είστε συνετοί, οι αποταμιεύσεις σας μπορεί να εξανεμιστούν πριν το καταλάβετε. Είναι απαραίτητο να τηρήσετε με αυστηρότητα τον προϋπολογισμό σας, να κάνετε αργά βήματα για κάθε νέο εγχείρημα. Όσο κι αν σας δελεάσουν ιδεατά σχέδια, αξιολογήστε τα ρεαλιστικά. Αν έρθει η ευκαιρία για μια πρόσθετη απασχόληση αυτό το καλοκαίρι, να την αδράξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Καιρός να κάνετε ένα ταξίδι στα βάθη της ψυχής σας. Ως οι χαμαιλέοντες του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν μπορεί να σας «κατηγοριοποιήσει». Αλλά εσείς οι ίδιοι θα έχετε τώρα την ευκαιρία να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου ζωής σας. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας, της ψυχολογίας και της σοφίας σας. Μπορείτε να έχετε δημιουργήσει μια καινούργια εκδοχή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment