PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

.

Σήμερα: Έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία, στη συναναστροφή και στη διασκέδαση.

ΚΡΙΟΣ

Εφαρμόστε τα φίλτρα σας, δίνοντας ταχύτητα σε όσα σκέφτεστε και λέτε. Μην αρκεστείτε στην ανταλλαγή απόψεων, ακολουθήστε την αντάρα του μυαλού σας και θα ωφεληθείτε αν καταγράψετε τις εμπνευσμένες ιδέες σας. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε πώς εκφράζεστε, για να μην ακουστείτε εριστικοί ή προσβλητικοί, μην προκαλέσετε συγκρούσεις ή θίξετε κάποιους, χωρίς να έχετε τέτοια πρόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεβάστε ταχύτητα, τα χρήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο των δράσεων σας. Δεν πρέπει να διστάσετε να κάνετε τολμηρές προσφορές, διεκδικώντας τα εγχειρήματα που σας εμπνέουν. Υπό τις συνθήκες, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Θα σας βοηθήσουν επίσης οι συμβουλές και η στήριξη ανθρώπων που έχουν την ανάλογη εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε μια ασυγκράτητη δύναμη της φύσης. Μην απολογηθείτε επειδή έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και τα διεκδικείτε. Θέστε τα ζητούμενά σας ξεκάθαρα, ακόμα κι αν ακουστείτε ορμητικοί σαν να ήπιατε πολλούς καφέδες. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα ωφεληθούν από αυτή την ώθησή σας. Εξάλλου, αν δεν παλέψετε εσείς για τα όνειρά σας, ποιος θα το κάνει; Παράλληλα, να ξέρετε ότι η συγκυρία θα σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και σέξι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εκραγείτε αν δεν αποσυμπιεστείτε άμεσα. Ίσως δώσατε τα πάντα σε μια κατάσταση, για να βρεθείτε πάλι μπροστά στον ίδιο τοίχο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε πλέον, είναι να απομακρυνθείτε ή/και να κλάψετε στον ώμο ενός υποστηρικτικού φίλου. Ξεσπάστε ή διοχετεύστε την αναστάτωσή σας με μια δραστηριότητα. Δεν αποκλείεται να έχετε μια επιφοίτηση, πάνω στο χαλάκι της γιόγκα ή το στρώμα σας. Χρειάζεται τόλμη η παράδοση, αλλά συνήθως την ακολουθούν θαυματουργές λύσεις.

ΛΕΩΝ

Είστε από τις πλέον κοινωνικές ιδιοσυγκρασίες. Θα σας είναι εύκολο να διαπρέψετε σε μια διαδικτυακή συνεδρία, για να δώσετε ώθηση σε έναν ακόμη φιλόδοξο στόχο σας. Όλες οι πλευρές θα ωφεληθούν από τα επιπλέον μάτια και μυαλά. Αλλά οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν χωρίς επιβολές και αντικρούσεις. Να θυμάστε ότι η ελαστικότητα και η ανάθεση ξεκάθαρων καθηκόντων στον καθένα, θα είναι η πιο αποδοτική πρακτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο που σκέφτεστε είναι στόχους και στόχους. Σας έχουν μείνει λίγες ακόμη εκκρεμότητες μέχρι να λήξει η εβδομάδα, γι’ αυτό αδράξτε τη μέρα. Αξιοποιήσετε την ορμή σας για να στήσετε ένα πλάνο που θα περιλάβει όλη την ομάδα, αντί να δράσετε αυτόνομα και να θυμάστε ότι η κολακεία μπορεί να ανοίξει πόρτες, όμως η αξιοπιστία θα τις διατηρήσει ανοικτές.

ΖΥΓΟΣ

Δεν διευρύνετε απλώς τους ορίζοντές σας, ξεπερνάτε όλα τα όρια. Σας διέπει ένας συνδυασμός πολιτισμικού εκπροσώπου και ειρηνικού μαχητή, γι’ αυτό αφεθείτε να σας καθοδηγήσει η ανάγκη για περιπλάνηση, από τις διαδικτυακές επαφές σας μέχρι τον σχεδιασμό μιας απόδρασης για το σαββατοκύριακο. Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε με όσα αναλαμβάνετε. Καλύτερα να ζητήσετε λίγες μέρες περιθώριο, πριν δώσετε τελική απάντηση για οτιδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να μείνετε λίγο ακόμη στο κρεβάτι ή να γυρίσετε εκεί γρήγορα με την ερωτική παρέα σας. Τολμήστε να κάνετε πιο πικάντικες τις επαφές με το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας οι αδέσμευτοι. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα φέρνει επενδυτικές ευκαιρίες μέσω ακινήτων ή επιχειρηματικών σχεδίων με έμπιστους φίλους. Κάθε είδους προσέγγιση που θα ξεκινήσει τώρα, μπορεί να έχει πραγματικά ευεργετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το «δύο» λαμβάνει μαγικές διαστάσεις, στοχεύστε σε αυτό. Οι συνεργατικές προσπάθειες με έμπιστους φίλους ή συνεργάτες, θα δώσουν ζωή σε ένα εγχείρημα που θα αποφέρει κέρδη. Παράλληλα, η συγκυρία ανεβάζει τη θερμοκρασία στη ρομαντική αρένα. Σίγουρα θα ανανεώσετε τη σπίθα του πάθους με το ταίρι σας και αν είστε αδέσμευτοι, είναι η στιγμή να ομολογήσετε τα αισθήματα που τρέφετε για ένα ιδιαίτερο άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε κάπως νωχελικοί; Θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Η ώθηση που θα λάβετε θα σας κάνει να βγείτε και να ασκηθείτε, είτε να χορέψετε στο σαλόνι σας. Είναι η ιδανική στιγμή να εντοπίσετε προγράμματα που θα τονώσουν το σώμα και τη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η άγρια πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια. Το πάθος σας ωθεί σε κατακτήσεις, γι’ αυτό προσέξτε να μην φανείτε πιο επιθετικοί απ’ όσο χρειάζεται, επιλέξτε ρούχα και χρώματα που να αναδεικνύουν την καλή σας διάθεση, φροντίστε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σας. Όσο πιο εκφραστικοί είστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε σε δραστηριότητες εντός. Μιας και όλοι δυσκολεύονται υπό τους υγειονομικούς περιορισμούς, είναι στο χέρι σας να τους κάνετε πιο αποδοτικούς. Σιγάστε τα τηλέφωνα για να μην διακόπτουν τη δουλειά σας, μην εμπλακείτε σε δράματα τρίτων. Θα ωφεληθείτε αν αξιοποιήσετε τον χρόνο σας με μια καθαριότητα και τακτοποίηση των εργασιακών και λοιπών χώρων σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment