PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα θα νιώσετε καλύτερα με μια πλειάδα πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Μετρήστε λίγο περισσότερο όσα λέτε και κάνετε. Μπορεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ή μια είδηση να σας πανικοβάλει, μπορεί να «παραποιήσετε» λίγο την αλήθεια σε μια σημαντική συνάντηση. Εσείς μπορεί να μην καταλάβετε μια τάση να υπερβάλλετε, αλλά θα το νιώσουν οι άλλοι. Και μπορεί να χάσετε την αξιοπιστία και την ακεραιότητά σας. Γι’ αυτό δράστε με γνώμονα την στήριξή σας στα γεγονότα και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Διασφαλίστε τα οικονομικά και επαγγελματικά σας κεκτημένα. Πρόκληση για να διατηρήσετε τα δεδομένα που έχετε, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι έχετε τον έλεγχο. Το ίδιο ισχύει και για τα εργασιακά σας, που μπορεί να υπονομεύονται από έναν φίλο ή συνάδελφο. Έχει σημασία να ξεκαθαρίσετε αν η αίσθηση είναι δική σας ή αποτελεί γεγονός. Διερευνήστε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός σας; Είναι πιθανό να σας βάλουν σε βάθρο ή να σχηματίσουν δυσχερή άποψη. Και το αν είστε αγγελάκια ή διαβολάκια, δεν θα συνάδει με την πραγματικότητα. Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, οι περισσότεροι θα «κρίνουν εξ ιδίων». Γι’ αυτό η συμβουλή των άστρων είναι να παραμείνετε ακέραιοι και να μην πάρετε τίποτα πολύ προσωπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανό να μην έχετε τη διαυγή εικόνα των πραγμάτων. Ίσως επενδύσετε ενέργεια ή χρήματα σε κάτι που τελικά αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών σας. Η έντονη απογοήτευση θα μπορούσε να σας φτάσει στα όρια της κατάθλιψης, να δεν αντιδράσετε άμεσα. Αντί να γίνετε θύματα, τονώστε την αυτοεκτίμησή σας και αναζητήστε το μάθημα από την περίσταση.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε τις υποψίες που μπορεί να σας εξουθενώσουν, είναι πιθανό να βλέπετε εχθρούς στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό πρέπει να μετριάσετε μια δόση παράνοιας. Γι’ αυτό επί του παρόντος αποφύγετε τις εριστικές συζητήσεις και εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Μην προκαλέσετε αχρείαστες συγκρούσεις, για υπόνοιες που ίσως δεν έχουν υπόσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας, μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Μην αναμένετε την έγκριση ή την αποδοχή των άλλων για να προχωρήσετε ένα δικό σας σχέδιο. Ο καθένας έχει διαφορετικές βλέψεις και μπορεί ακόμη και να σας αποκρύπτει στοιχεία. Επιλέξτε συνειδητά να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και μόνο, για να μην χάσετε σημαίνουσες ευκαιρίες. Τραβήξτε τη γραμμή των ορίων σας, για να μην αντιδράσετε παρορμητικά.

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμαστείτε για ανατροπές. Ακόμα κι αν είστε έτοιμοι για μια αναχώρηση, μπορεί να την αναβάλετε την ύστατη στιγμή για να χειριστείτε λάθη συνεργατών. Εξίσου πιθανό είναι να προκύψουν δράματα, σε μία κατά τα άλλα ήρεμη περίσταση. Διατηρήστε την ψυχραιμία και το κριτήριό σας. Κάπου, κάπως, θα καταφέρετε να πραγματώσετε τον δικό σας στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία σας κεντρίζει το τέρας της ζήλιας. Θα έχετε μια τάση να υπερβάλλετε σε όσα νομίζετε ότι συμβαίνουν, γι’ αυτό προφυλαχτείτε. Όσο κι αν σας σαγηνεύει ένα ιδιαίτερο άτομο, μην βιαστείτε να το εμπιστευθείτε. Επίσης, ένα ευγενικό σχόλιο από το ταίρι σας σε ένα άλλο άτομο, δεν σημαίνει ότι σας απατά. Καταπνίξτε τις παρορμήσεις σας και μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις. Να θυμάστε ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, προτιμήστε την υπομονή και τη διακριτικότητα, για να αποφύγετε την πιθανότητα να προκύψουν συγκρούσεις. Αντίστοιχα κι εσείς, θα διχάζεστε ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την απόδραση από αυτές. Γι’ αυτό προτιμήστε μια μοναχική πορεία για τη μέρα, μέχρι να απομακρυνθεί η ομίχλη και να ξεκαθαρίσει η ευρύτερη εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στον ώριμο χειρισμό κάποιων δεύτερων σκέψεων. Αν αλλάζετε συνεχώς γνώμη για το πώς να κατανέμονται τα εργασιακά καθήκοντα, τελικά θα χάσετε τον έλεγχο αλλά και τον στόχο σας. Πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν την προσωπικότητα αλλά και τις ικανότητες των άλλων, δεν κάνουν όλοι για όλα. Και αυτό το πρόβλημα θα απαιτήσει την άμεση ανταπόκρισή σας. Αν επιθεωρήσετε ήρεμα τα δεδομένα σας, θα βρείτε τη λύση που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να αποδράσετε από τις ευθύνες σας, η φαντασία σας ταξιδεύει ήδη. Θα έρθετε πιο κοντά στην έκφρασή σας και τους στόχους ζωής. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να παραιτηθείτε από το σταθερό εργασιακό σας πόστο. Ίσως σας λείπει μόνο λίγη αποσυμπίεση από την καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Χειριστείτε με μέτρο την ευαισθησία σας, καλή είναι η αυθεντικότητα, αρκεί να μην γίνεστε θύματα των άλλων. Ίσως δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, γι’ αυτό επιλέξτε τις χρυσές τομές. Αποφύγετε να δώσετε κάθετες απαντήσεις, για να μην πέσετε σε παγίδες. Η αναβολή τους και ένας πιο αόριστος χειρισμός, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment