• Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Peristeri News
Ιούλιος25/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Διαθέσεις εναντίωσης και αντίδρασης.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι ιδανική στιγμή για μια ειλικρινή και επεκτατική ενδοσκόπηση. Πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο, να βρείτε τις τακτικές σας που είναι λανθασμένες ή δεν σας ικανοποιούν πλέον. Είναι καιρός να αλλάξετε στρατηγικές και μεθόδους, να απελευθερωθείτε από όσα νιώθετε άβολα ή ανασταλτικά. Αυτή η διεργασία θα βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας και να αρχίσετε να προχωράτε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας κατακλύζει επαναστατική διάθεση. Σε συνδυασμό με το αίσιο πλανητικό σκηνικό, τώρα πρέπει να μειώσετε ταχύτητα για να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Αυτή η διαδικασία θα οξύνει τη διαύγεια και την ορθή σας κρίση, ώστε να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες στη συνέχεια της διαδρομής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό είναι αίσιο και εποικοδομητικό απέναντί σας. Τώρα πρέπει να έχετε τα μάτια ανοικτά και τις κεραίες σας τεντωμένες, για να δράσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να υλοποιήσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει, γι’ αυτό μην σας τρομάζει κανένα φαινομενικό εμπόδιο. Παράλληλα, αποφύγετε αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και διαθέστε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτιστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πλέον συνειδητοποιείτε ότι η κρίση σας ήταν κάπως θολή τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό γίνεται και αφορμή τώρα για να κοιτάξετε τα πάντα πιο ρεαλιστικά και ορθά. Αν κάποιες διαφωνίες και αναποδιές έχουν τεντώσει τα νεύρα σας, θα ξαναβρείτε την ισορροπία αν δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα πάτε καλύτερα απ’ όσο νομίζετε, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνίες σας δεν είναι στην καλύτερη φάση τους αυτή την περίοδο. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκύψουν παρεξηγήσεις, διαφωνίες και προστριβές. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας και παραμείνετε σχεδόν αμέτοχοι σε συζητήσεις, έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων, ενώ θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διέπεστε από αρνητική διάθεση προς άτομα και καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Έχετε την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι όλα κυλούν χειρότερα απ’ όσο πραγματικά συμβαίνει. Από την άλλη πλευρά, αρνείστε πεισματικά κάθε βοήθεια από τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς. Αλλάξτε αμέσως στάση, γιατί μόνοι σας κάνετε τη ζωή σας δυσκολότερη.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως περίπλοκο είναι το κλίμα γύρω σας. Κάποια λάθη του παρελθόντος βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και σας στοιχειώνουν οι δυσάρεστες συνέπειές τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να παραμείνετε αντικειμενικοί και να κρατήσετε απόσταση από όσα τεκταίνονται. Η απομάκρυνση θα βοηθήσει να εστιάσετε στα δικά σας θέματα και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε άσκοπες συζητήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να μπείτε ξανά σε αποδοτική πορεία, αξιοποιώντας αυτή την ευκαιρία για να καθαρίσετε τη σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι θετικές πλανητικές δονήσεις σας γεμίζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για την πρόοδο και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας. Η επιτυχία φέρει το όνομά σας, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στασιμότητα που νιώθετε επηρεάζει τη διάθεση και τη διαύγειά σας. Επειδή τίποτα δεν θα αλλάξει από μόνο του, πρέπει να πάρετε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας και να την βάλετε στην πορεία που λαχταράτε. Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα βελτιώσουν άρδην την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αίσια πορεία έχουν πάρει όλοι οι τομείς της ζωής σας. Με τονωμένη αυτοπεποίθηση, είναι καιρός να διαθέσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε αποφασιστικά όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και αγχωμένοι. Αυτή η διάθεση επηρεάζει την κρίση σας, δεν μπορείτε να δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Όσο μεγεθύνετε τα προβλήματα στο μυαλό σας, μετατρέπετε κάθε κόκκο άμμου σε βουνό. Αντί να σας παρασύρουν οι καταστάσεις, αφήστε τις να εξελιχθούν αυτόνομα για λίγο και θα απαλλαγείτε από αρκετό άγχος. Ακόμα και οικογενειακά θέματα που προκάλεσαν πίεση, θα αρχίσουν να παίρνουν πιο αίσια τροπή, καιρός είναι να αρχίσετε να ανακουφίζεστε λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μπει σε αίσιο ρυθμό και θετική πορεία για να φτάσετε στους στόχους σας. Η επιτυχία γράφει το όνομά σας, αρκεί να ξεπεράσετε μια μικρή τάση για ανταγωνισμό. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν να σας σαμποτάρουν. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Ετικέτες: