PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πίστη και αφοσίωση.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σας αγγίζουν το ζενίθ, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αποδείξετε πόσο αποφασισμένοι είστε να πάρετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, με το μέλλον να διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε. Μια γνωριμία με ένα άτομο κύρους, έχει τα εχέγγυα να πάει τα σχέδιά σας στο επόμενο επίπεδο. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και την θετική οπτική για τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε σε επαγρύπνηση και θα δείτε να αυξάνονται οι ευκαιρίες σας, είναι πολλές οι προτάσεις που θα σας προσεγγίζουν από παντού, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει. Βάλτε ένα τέλος στην επήρεια από πρόσωπα και πράγματα που μειώνουν την ταχύτητά σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την κρίση σας, για να δείτε να δικαιώνονται οι αποφάσεις και οι προσπάθειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λειτουργείστε με γνώμονα τη σύνεση και τη λογική σας, έχει φτάσει η στιγμή να δώσετε ώθηση σε όσα νιώθετε ότι δεν εξελίσσονταν όπως θα θέλατε. Μόνο αν δεν σας καταβάλουν οι όποιες δυσκολίες, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα που θα συγκεντρώσετε, χωρίς να βιαστείτε να αποκαλύψετε τις επόμενες κινήσεις σας. Πορευθείτε στην πορεία που έχετε χαράξει και μην χάνετε την επαγρύπνησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να πιέσετε κι άλλο τον εαυτό σας, η ταχύτητα των εξελίξεων μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαμένοι αλλά μην ενδώσετε στον πειρασμό να εγκαταλείψετε τη μάχη. Τα άστρα σας καλούν να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν, για να βρείτε στη συνέχεια τους τρόπους να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα. Τα αίσια αποτελέσματα θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Επιστρατεύστε την εστίαση στους στόχους, μέσα στο χάος που επικρατεί γύρω σας. Μην σας πτοούν τα εμπόδια που προκύπτουν και καθυστερούν την πρόοδό σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, για να φέρετε ξανά την ισορροπία στο περιβάλλον και την πορεία σας. Στο μεταξύ φροντίστε να ξεκουράζεστε, για να αποβάλετε την ένταση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε παγιδευμένοι σε ένα αδιέξοδο, η πίεση των τελευταίων ημερών σας έχει εξουθενώσει, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Γι’ αυτό μπορεί να κάνετε λανθασμένες κινήσεις και να μην βρίσκετε αποδοτικές λύσεις στα προβλήματα. Χρειάζεστε ξεκούραση, ηρεμία και στρατηγική. Χειριστείτε ένα θέμα την κάθε φορά, στήστε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το χωρίς παρεκκλίσεις. Έτσι θα διορθώσετε και ατέλειες στη διαδρομή σας, για να γίνει πιο ρόδινο το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζετε να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην προσέγγιση των ονείρων σας, παρά την αναστάτωση που υπάρχει γύρω σας, είστε ακόμα σε θέση να παρακολουθείτε τις ραγδαίες εξελίξεις. Προσέξτε μια πιθανή κυκλοθυμική τάση, είναι απαραίτητο να μείνετε εστιασμένοι και αισιόδοξοι. Οι προσδοκίες σας είναι εφικτές, γι’ αυτό διατηρήστε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Οι θρίαμβοι είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας έχουν μπει σε αίσια πορεία, η σκληρή δουλειά του τελευταίου διαστήματος, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Το κλείσιμο πολλών υποθέσεων και η ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων, σας έχει γεμίσει με αισθήματα χαράς και ανακούφισης. Με θετική οπτική, θα καταφέρετε να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, ακόμα και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις δεν θα σας βγάλουν από την πορεία σας, αν αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων. Επιλέξτε να τα αντικρίσετε με ψυχραιμία, χωρίς να προκαλείτε εντάσεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, που πάντα σας στηρίζουν και νοιάζονται για την ευημερία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέστε ως προτεραιότητά σας να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει με την αρνητική του ενέργεια. Θα ακούσετε πολλά σχόλια μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν τους δώσετε σημασία, θα σας εκνευρίσουν και θα καταλήξετε σε συγκρούσεις. Προτιμήστε να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας, για να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό και την ενέργειά σας προς υλοποίηση των δικών σας στόχων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια προβλήματα φαίνεται να προκύπτουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας, αντί να αρχίσετε να ανησυχείτε, εστιάστε στην εύνοια που φέρνουν τα άστρα στην πορεία σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Έχετε τα φόντα να επιστρέψετε στην ηρεμία και τη γαλήνη, με πίστη στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος δεν είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα και σημαντικές αποφάσεις. Θα καταφέρετε περισσότερα αν συνεχίσετε με την πορεία που έχετε χαράξει, χωρίς να κάνετε τώρα μεγάλες αλλαγές. Αφιερώστε χρόνο στο να θέσετε προτεραιότητες σε όλα τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Έτσι θα έχετε σύντομα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να ξεκουραστείτε και να περάσετε στην οργάνωση του μέλλοντός σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment