• Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Peristeri News
Ιούνιος20/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονη θα είναι η διαίσθηση, ο τρόπος σκέψης θα γίνει μεθοδικός, ίσως και αρκετά στρατηγικός.

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα κι αν νιώθετε πιεσμένοι πρέπει να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, έχουν πολλές πιθανότητες να αποδειχθούν ανέφικτες στην εφαρμογή τους, πρέπει να μείνετε ήρεμοι και να σκέφτεστε διεξοδικά κάθε συγκυρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια φάση που όλα φαντάζουν κάπως χαοτικά, αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε κάποιες ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Όλα πρόκειται να βελτιωθούν σύντομα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα έχετε αρκετή τύχη για να λάβετε μια αύξηση ή και μια προαγωγή. Ωστόσο, αποφύγετε να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και να κάνετε λάθη. Συνεχίστε στη διαδρομή και με τον ρυθμό που πορεύεστε, για να διατηρήσετε την αισιόδοξη οπτική σας και θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και καταβάλετε την προσπάθεια να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, δεν βλέπετε ακόμη αποτελέσματα, αλλά είστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε υπό τις συνθήκες. Δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε τώρα, γιατί θα πάει χαμένος όλος ο κόπος σας μέχρι τώρα. Υπάρχουν προβλήματα και καταστάσεις από το παρελθόν που αναχαιτίζουν την πορεία σας, απ’ τα οποία εύχεστε να απαλλαγείτε; Κάντε όλα όσα δεν τολμούσατε ως τώρα και θα πετύχετε, ποτέ δεν είναι αργά για να τολμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σας ταιριάζουν απόλυτα με τη δυναμική αυτής της περιόδου. Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, γι’ αυτό πρέπει και οι δικές σας αντιδράσεις να είναι εξίσου γρήγορες. Θα δείτε πολλά πράγματα να βρίσκουν τη θέση τους, κάτι που θα τονώσει την βεβαιότητά σας για τις επιλογές που έχετε κάνει. Με την θετική σας διάθεση διασφαλίζετε τη μισή νίκη σας για τώρα. Χειριστείτε όλες τις υποθέσεις σας και θα επιλύσετε ακόμα και προβλήματα που είχαν βαλτώσει.

ΛΕΩΝ

Κοιτάξτε στο παρελθόν. Η σκέψη σας επιστρέφει σε πρόσωπα και πράγματα που έχετε βιώσει, ίσως να αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας. Δεν πρέπει να πάρετε τώρα βιαστικές αποφάσεις, πάρτε τον χρόνο σας για να μελετήσετε τις καταστάσεις. Μείνετε ψύχραιμοι, να είστε έτοιμοι για όλα και να αποφύγετε τις ανεύθυνες και απερίσκεπτες κινήσεις. Να είστε δεκτικοί με τους άλλους και να μην απομονώνεστε στο καβούκι σας. Αφήστε όσους αγαπάτε και σας βοηθήσουν όπου χρειαστεί, σας προσεγγίζουν πολλές εκπλήξεις που θα τονώσουν το κέφι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και είναι λογικό να ανατρέπουν το πρόγραμμά σας. Αποφύγετε τώρα να αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις, έχετε ήδη αρκετές. Αντιληφθείτε τα όριά σας και να κάνετε τακτά διαλείμματα για να φορτίζετε την ενέργειά σας. Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, μόνο έτσι θα ανασυντάσσετε δυνάμεις και εστίαση για να χειριστείτε όσα έπονται. Η καλή οργάνωση θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κινήστε πιο ήρεμα.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν κάποια θέματα που αποφεύγετε να χειριστείτε ή τα χώνετε κάτω από το χαλί. Αυτή η τακτική δεν αποδίδει πλέον και το σύμπαν σας καλεί να την αλλάξετε. Αφήστε για λίγο τις κοινωνικές ενασχολήσεις και επιθεωρήστε τη στρατηγική σας, μέχρι να βρείτε αυτή που θα σας πάει εκεί που στοχεύετε. Να ξέρετε ότι έχετε πολλούς συμμάχους στο περιβάλλον σας, για να συμβάλλουν σε όποιες αλλαγές θέλετε να κάνετε. Μην απομονώνεστε, η επαφή με τον κόσμο θα σας κρατήσει ενήμερους για όσα τεκταίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλέπονται κάποιες αναταράξεις στη διαδρομή σας. Οι πολλές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις σας πιέζουν αρκετά, αλλά μια απρόβλεπτη κρίση στην προσωπική σας ζωή θα κυριαρχήσει σε όλη την αναστάτωσή σας. Αν και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά όταν τα πράγματα φτάνουν σε οριακά σημεία, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θα περάσει η μπόρα, φροντίστε στο εξής να μην αφήνετε τις καταστάσεις ανεξέλεγκτες, να επιλύετε κάθε πρόβλημα τη στιγμή που προκύπτει. Μειώνοντας τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σας, θα αποφεύγετε τα χειρότερα και θα προλαβαίνετε να ανακάμπτετε. Η επιθετική στάση δεν βοηθά, λίγη επιπλέον προσπάθεια χρειάζεται για να επανέλθει η ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για κάποιο λόγο δεν καταφέρνετε να γίνεστε κατανοητοί και να επικοινωνείτε τα σχέδιά σας. Ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε τις συζητήσεις επί του παρόντος, για να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας σας, διαθέστε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Με ηρεμία, ευελιξία και διπλωματία, θα καταφέρετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα κυλούν ήρεμα για εσάς. Αξιοποιήστε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα, για να κλείσετε εκκρεμότητες και να βάλετε τα θέματά σας σε σειρά. Η διεκπεραίωση παλιών υποθέσεων θα σας ανακουφίσει από το άγχος, θα σας δώσει ενέργεια για να περάσετε σε νέα εγχειρήματα. Επίσης, θα δείτε πρόσωπα και καταστάσεις υπό καινούργιο πρίσμα και θα μάθετε να είστε πιο επιφυλακτικοί. Ξέρετε πού κατευθύνεστε, τι γίνεται γύρω σας και πώς να παραμένετε χαλαροί. Μην επιτρέψετε σε άτομα πιο αναποφάσιστα από εσάς να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα. Το καλύτερο θα είναι να στήσετε ένα σχέδιο, που μεθοδικά και ήρεμα θα σας φτάσει στους στόχους σας. Μόνο έτσι θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα, θα κλείσετε εκκρεμότητες και θα βρείτε αποδοτικές τακτικές για προσέγγιση των ζητουμένων σας. Μην αμφιβάλετε ούτε στιγμή για τις αποφάσεις σας, έχετε την εύνοια των άστρων και δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας ή λάθους. Εμπιστευθείτε τις αποφάσεις σας και σύντομα θα νιώσετε ανακουφισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να χαλαρώσετε και να διαθέσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, κάποιοι από αυτούς θα χρειαστούν τις συμβουλές ή τη βοήθειά σας σε προβλήματά τους και πρέπει να είστε στο πλευρό τους. Μην εστιάζετε στον χρόνο που θα τους δώσετε, μπορείτε να ξεπεράσετε όποια εμπόδια κι αν προκύψουν.

Ετικέτες: